Често задавани въпроси
Матракът включен ли е в цената на спалните комплекти?

Всички комплекти, предлагани от МебелМаг, се предлагат с включен матрак, като нашите клиенти могат да избират между три варианта матрак - с пружини, с пяна или с покет система.

От какъв материал са изработени предлаганите спални комплекти?

Предлаганите спални комплекти са изработени от ПДЧ материал. Основно използваната дебелина на материала е 16 мм, но се предлагат и спални комплекти с дебелина 18 мм. При някои от спалните комплекти са използвани както МДФ детайли, така и огледала и стъкла.

Какъв цвят да бъде спалният комплект?

Препоръчваме на нашите клиенти да изберат такъв цвят спален комплект, който да бъде в хармония с другите цветове в помещението (боя, мазилка, ламинат, врати и др.).

Механизмът за повдигане на матрака включен ли е в цената на спалния комплект?

В някои от предлаганите спални комплекти механизмът за повдигане на матрака е включен в цената като това е изрично упоменато в неговото описание. При по-голямата част от спалните копмплекти обаче е необходимо той да бъде закупен отделно.

Създай своето тихо убежище

Спалнята е най-личното място у дома, стая за релакс и почивка, където нищо да не те притеснява. Подбери спалния си комплект в цветове и форми, които ти носят чувство на сигурност и спокойствие, избери мебелите и функционалностите, които ти осигуряват нужното удобство и ще се радваш на заслужена почивка в комфорт, създаден специално за теб.

Обзавеждането на спалнята е лесно и приятно с нашите предложения за спални, легла, тапицирани спални, спални комплекти, гардероби, скринове, нощни шкафчета, матраци.

Спалнята е най-личното и съкровено място във всяка една къща или апартамент. Мястото, в което забравяме за ежедневните проблеми и предизвикателства, и се отдаваме на заслужени почивка и релакс. За да бъде почивката наистина пълноценни и зареждаща, е нужно в стаята да бъдат изградени подходящи за целта среда и атмосфера. Именно затова съвременните потребители отделят толкова време и внимание за обзавеждането на своите спални. Всеки един елемент от интериора на спалнята трябва да бъде подбран така че да пасва в максимална степен на конкретните нужди и изисквания – започвайки от леглата и спалните, и стигайки до гардеробите, скриновете и нощните шкафчета. В следващите редове ще изведем полезни съвети и практики, доказали ефективността си при обзавеждането на множество спални. В допълнение, ще научиш какво може да ти предложи магазин МебелМаг по отношение на категория „Спалня“.

Обзавеждане на спални – полезни съвети и практики

Интериорни експерти препоръчват при обзавеждане на спални да се вземат предвид както специфичните нужди и предпочитания на конкретния потребител, така и характеристиките на съответната стая. Необходимо е да бъдат налице хармония между отделните интериорни елементи, цветове и нюанси, способни да предразположат към спокоен сън и почивка, както и допълнителни декорации за оформяне на цялостния ефект. Ето полезните съвети и практики за обзавеждане, които могат да бъдат приложени в големи и малки спални:

  • Обзавеждане на спални: Гарантирай хармонията между отделните интериорни елементи – най-добре обзаведените спални винаги са тези, в които е постигната оптимална хармония между отделните интериорни елементи. Хармония по отношение на фактори като размер, цвят, форма и т.н. Така че, когато оглеждаш артикули от категория „Спалня“, винаги се опитвай да си представиш как те биха се комбинирали в твоето помещение. Все повече потребители, стремящи се към качествено и стилно обзавеждане на своите спални, предпочитат покупката на цели спални комплекти, при които производителите или търговците са направили необходимото съчетание от елементи, осигуряващи желаната хармония.
  • Обзавеждане на спални: Подбери подходящите цветове и нюанси – няма универсални цветове и нюанси, които да пасват еднакво добре на всички спални. Изборът в тази посока зависи както от емоционалността и усещанията на потребителите, така и от характеристиките на техните спални и домове като цяло. И все пак, ако трябва да ти дадем някои по-общи съвети в тази връзка, на първо място ти препоръчваме да заложиш на по-светли цветове. Цветове, които няма да те потискат, а ще ти носят положителни чувства и емоции. Когато става въпрос за спални, също така е добре да се избягват прекалено ярките и натрапчиви цветове, защото в това пространство е нужно да цари спокойствие, предразполагащо към ефективна почивка.
  • Обзавеждане на спални: Допълнителни декорации – в редица съвременни спални са добавени допълнителни декорации за оформяне на цялостния хармоничен ефект. Въпросните декорации могат да бъдат най-различни, в зависимост от твоите вкусове и предпочитания. В онлайн магазина на МебелМаг ще откриеш обзавеждане с вградено LED осветление – на самите легла или спални, в гардероба или на нощните шкафчета.

Какво може да ти предложи магазин МебелМаг по отношение на категория „Спални“?

В нашата категория „Спалня“ ще откриеш всичко необходимо за качественото и стилно обзавеждане на твоето спално помещение. Спални и легла, матраци, гардероби и надстройки, скринове, нощни шкафчета, както и цели спални комплекти. Виж малко повече информация за предлаганите от нас продукти в категория „Спалня“:

Спални и легла – в магазин МебелМаг ще откриеш най-добрите модели спални и легла. Предлагаме както двойни така и единични легла с матрак, изработени от качествени материали и предоставящи високи дози удобство и комфорт за твоя пълноценен сън и почивка през нощта. В допълнение, наличните при нас спални и легла са устойчиви и издръжливи на натоварване - характеристики, които ще ги запазят в отлично състояние за дълъг период от време.

Матраци – към закупените спални и легла винаги са нужни подходящи матраци. Ние от магазин МебелМаг предлагаме матраци от каталозите на най-утвърдените на българския пазар марки – Тед, Нани, Симеонов. Имаш възможност да си избереш точния модел матрак, който най-добре ще отговори на нуждите и разбиранията ти за комфорт.

Гардероби и надстройки – разполагаме с разнообразни типове гардероби, удачни за поставяне във всякакви спални. Можеш да избираш от еднокрилни, двукрилни, трикрилни гардероби до такива с 5 крила. Стандартни или с плъзгащи врати, магазин МебелМаг разполага и с двете.

Скринове – скриновете са изключително практични мебели, намиращи все по-широко приложение в съвременните спални (и не само). Функционалните и елегантни шкафове за дрехи, налични в магазин Мебел Маг, ще ти помогнат да организираш по-добре личните си вещи и в същото време ще се превърнат в красив интериорен акцент.

Нощни шкафчета – едва ли в днешно време могат да се видят спални без малки нощни шкафчета. Те притежават висока функционалност и в същото време придават усещане за завършеност на интериора. Избери подходящите нощни шкафчета от магазина на МебелМаг и си гарантирай, че най-необходимите вещи ще са ти винаги под ръка.

Спални комплекти – ние от МебелМаг предлагаме цели спални комплекти с включен матрак. Спални комплекти, благодарение на които ще си осигуриш не само възможно най-качественото обзавеждане за твоята спалня, но и наличието на истинска хармония в нея.

Виж още
Виж по-малко