Скринове

173
продуктa
Филтри
Цвят
Дължина
Категории
Цвят
антрацит гланц с бял гланцантрацит с дъбартизанартизан с бяло гланцастра с венгеастра с тъмно капучиноателие лайт с ателие даркблонд сърфейс лате матбор алан и шермънбял гланцбял гланц с малтабялобяло гладко с бяло гланцбяло гладко с бяло фладер и дъб дакотабяло гладко с дъббяло гланц с графитбяло гланц с дъб сономабяло гланц със сатен и Troyan Paбяло гланц хайглос с дъб дакотабяло фладер и бял гланцбяло шагре с бяло гланц и лилав гланцвенге с астраграфит с мрамордъб антикдъб арвен с бяло гладкодъб бланко с антрацитдъб бланко с тъмно капучинодъб вотан с черно шагредъб вотан светъл с антрацитдъб дакотадъб дакота с бял гланцдъб дакота с бяло гланцдъб дакота с мрамордъб елеганс с тъмно капучинодъб елеганс, бял и тъмно капучино гланцдъб какао с кестен вирджиниядъб канзас с чернодъб крафт бял с бял гланцдъб крафт бял с лилаво супер гланцдъб крафт бял с тиково дърводъб крафт бял с тюркоаздъб крафт бял с чернодъб крафт бял с шермъндъб крафт бял със светъл виолетдъб мока с бял гланцдъб пиемона с графит и карбон матдъб суров с бял гланцдъб суров с бяло и кобалтово сиводъб суров с бяло фладеревоук коуст с антрацит гланцевоук коуст с бял гланцевоук фосил с бял гланцзлатен дъб с антрацитзлатен дъб с бялокастело грейдж с бял гланцкастело коняк с черен гланцкашмир с капучино маткобалт гланц със сонома арвенколониален дъб с черномалта с антрацитмока с латеолд стайлолд стайл с графиторех адмиралпесаро с тревизосатен с бяло гланц и сономасветъл бетон с бялосветъл вотан с антрацитсветъл олд стайл с матерасонома арвенсонома арвен с бял гланцсонома арвен с бяло гланц хайглоссонома арвен с графитсонома арвен с графит и сономасохотиково дървотъмен бетон и бор алантъмен бетон със златен дъбтъмна сономатъмна сонома с базалтчерно с бял гланцчерно с мраморчерно шагре и бял гланцчерно шагре с дъб канзас
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
Може ли да бъде променен размерът на предлаганите скринове?

Всички предлагани от МебелМаг скринове са серийно производство и корекции по техните размери не са възможни.

От какъв материал са изработени предлаганите скринове?

Повечето от предлаганите скринове са изработени от ПДЧ материал с дебелина 16 мм, а при част от тях е вложен материал с дебелина 18 мм.

В днешно време добре познатите тоалетки за гримове, са заменени с все повече набиращите популярност скринове, известни още като комоди. Това е мебел, която има възможност да бъде използвана за много различни цели и е чудесно допълнение към спалния комплект или дори в някое празно, необзаведено място в дома ви.

Заради тяхното разнообразно приложение и възможността им да се съчетават с различни части от обзавеждането, те успешно изместват функциите на добре познатата от миналото тоалетка. Можете да ги използвате буквално за всичко. От шкаф за дрехи до място, на което да прибирате лъжици, вилици, чаши и чинии. Те могат да бъдат използвани във всяка една стая от дома ви.

Най-честото им приложение днес е в спалното помещение, като тоалетки за спалня. Там можете да приберете всичко онова, за което не сте намерили място в гардероба, плюс някои продукти от козметиката ви за ежедневния тоалет. Многото чекмеджета и шкафчета, с които е оборудван, ви позволяват да подредите вещите си лесно и удобно, като така винаги ще сте наясно кое къде стои.

Повечето варианти на скринове на пазара са тип тоалетки с огледало, което ги прави още по-желана и търсена мебел, а разнообразието от цветове и размери позволява да бъдат поставени наистина навсякъде.

Скринове 1Разгледайте всички видове скринове на нашия сайт
 • Съхраняване на вещи и принадлежности – разбира се, това е главното предназначение на всеки артикул от категория „Скринове“. В скриновете могат да се поставят най-различни типове вещи и принадлежности. Шкафовете и чекмеджетата например са идеални за съхраняване на обувки и дрехи, докато отворените пространства е възможно да бъдат запълнени с козметични продукти или декорации по избор.
 • Спестяване на пространство – много хора залагат на скриновете с идеята да спестят пространство в съответната стая или помещение. И това никак не е случайно. На практика скриновете съдържат всичко, от което имаш нужда за съхранение на своите вещи - шкафове, чекмеджета, ниши, открити пространства и т.н. По този начин те заместват едновременно няколко други типове мебели, като в същото време заемат сравнително малко място.
 • Практична тоалетка – артикулите от категория „Скринове“ могат да се превърнат в практични тоалетки. Както вече отбелязахме, на тях съвсем спокойно се съхраняват необходимите в ежедневието на човека козметични продукти. Само трябва да добавиш едно огледало и твоята тоалетка, която да използваш преди всяко излизане, ще бъде напълно готова.
 • Акцент от интериора – и не на последно място, скриновете са способни да се превърнат в красив акцент от интериора на въпросното помещение. На пазара се предлагат скринове с отлични естетически функции, които биха се вписали перфектно в изгледа и атмосферата на всеки съвременен дом.
 • Как да избереш подходящи скринове?

  Скринове 2Типове скринове

  При избора на скринове трябва да се вземат под внимание няколко фактора. В това число размерът на съответните скринове, тяхното разпределение, форма и дизайн. Ето какво е добре да имаш предвид по отношение на всеки един от споменатите фактори:

 • размер – размерът е първият съществен фактор, когато става въпрос за закупуване на скринове. Преди извършване на самата покупка се увери, че набелязаният от теб артикул действително може да се побере в рамките на наличното свободно пространство в стаята. Не забравяй все пак, че и след поставянето му би трябвало да остане достатъчно място, позволяващо свободното и безпрепятствено придвижване.
 • разпределение – разпределението на скриновете на практика определя количествата и типовете вещи, които биха могли да се съхраняват в тях. Под „разпределение“ имаме предвид най-вече колко на брой чекмеджета и шкафове имат съответните скринове, с каква големина са те и какви количества открити пространства са налице. Заложи на скринове с разпределение, което би било най-полезно и ефективно за теб в ежедневието по отношение перфектната подредба на личните вещи и безпроблемното им намиране при нужда.
 • дизайн – външният вид на скриновете също е от немалко значение, тъй като те ще станат една незаменима част от изгледа и интериора на твоята стая или помещение. Добрата новина е, че на пазара могат да се открият скринове в най-различни цветове и нюанси, в зависимост от изискванията на потребителя. В това число скринове в дървесни цветове (дъб, орех),с по-светли и по-тъмни нюанси, с креативни шарки и дизайни, и т.н.
 • Скринове 3Вижте каталога ни със скринове  Защо да закупиш скринове от магазин МебелМаг?

  Скринове от магазин МебелМаг: Високо качество – ние от магазин МебелМаг работим директно с водещите производители на мебели в нашата страна. Това ни позволява да подбираме скринове от най-високо качество, които ще отговорят напълно на нуждите и изискванията ти. Залагайки на МебелМаг, ти си гарантираш, че ще получиш скрин, който ще запази отличното си състояние и външен вид за максимално дълъг период от време.

  Скринове от магазин МебелМаг: Достъпни цени – цените, които предлагаме по отношение на категория „Скринове“, са напълно съобразени с тенденциите на българския пазар и финансовите възможности на потребителите у нас. По този начин даваме възможност на максимално широк кръг от хора да си закупят здрави и качествени скринове за дома, в които да съхраняват личните си вещи и принадлежности.

  Скринове от магазин МебелМаг: Редовни промоции – в допълнение към достъпните цени, в онлайн магазина на МебелМаг винаги можеш да откриеш определени мебели на промоция, в това число и от категория „Скринове“. Съветваме те да следиш редовно въпросните промоции, за да се сдобиеш с наистина най-доброто на пазара на невероятно изгодна за теб цена.
  Скринове 4Изберете нашите скринове

  Скринове от магазин МебелМаг: Доставки в цялата страна – МебелМаг извършва доставки на скринове и други мебели на територията на цялата страна. . Друго предимство на нашите доставки е, че те са напълно безплатни и по никакъв начин не увеличават крайната цена на поръчката за клиента. Разбира се, има и опция да разгледаш набелязаните от теб скринове на място, както и да ги закараш до къщата или апартамента си със собствен транспорт. За тази цел ще трябва да посетиш някой от физическите ни магазини. Те се намират в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Карлово.

  Скринове от магазин МебелМаг: Опция за покупка на изплащане – МебелМаг също така ти предоставя тази възможност при закупуване на скринове или каквито и да било други типове мебели. Можеш да кандидатстваш за стоков кредит директно онлайн при правене на поръчката или в нашите физически магазини.

  МебелМаг – качествени, здрави и естетически издържани скринове за съхранение на твоите вещи!

  Виж още
  Виж по-малко