Спални комплекти с матрак

151
продуктa
Филтри
Цветова гама
Размер на матрак
Дължина на гардероба
Категории
Размер на матрак
Дължина на гардероба
110 см.
120 см.
125 см.
135 см.
137 см.
141 см.
150 см.
156 см.
160 см.
165 см.
169 см.
170 см.
173 см.
180 см.
183 см.
185 см.
187 см.
190 см.
200 см.
203 см.
204 см.
205 см.
210 см.
211 см.
220 см.
226 см.
230 см.
250 см.
270 см.
315 см.
449 см.
80 см.
90 см.
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
Матракът включен ли е в цената на спалните комплекти?

Всички комплекти предлагани от МебелМаг се предлагат с включен матрак, като нашите клиенти могат да изберат между три различни варианта.

От какъв материал са изработени предлаганите спални комплекти?

Предлаганите спални комплекти са изработени от ПДЧ материал. Основно използваната дебелина на материала е 16 мм, но се предлагат и спални комплекти с дебелина 18 мм. При някои от спалните комплекти са използвани както МДФ детайли, така и огледала и стъкла.

Какъв цвят да бъде спалния комплект?

Препоръчваме на нашите клиенти да изберат такъв цвят спален комплект, който да бъде в кореспонденция с другите цветове в помещението (боя, мазилка, ламинат, врати и др.)

Механизмът за повдигане на матрака включен в цената на спалния комплект?

В някои от предлаганите спални комплекти механизмът за повдигане на матрака е включен в цената като това е изрично упоменато в неговото описание. При по-голямата част от спалните копмплекти обаче е необходимо той да бъде закупен отделно.

Всеки дом се нуждае от удобни мебели. И както избираме мебелите за дневната с дни, така трябва внимателно да подберем и спалното обзавеждане, тъй като там прекарваме най-хубавото време от деня, а именно почивката и съня. За да сме сигурни, че ще можем да разпуснем максимално и най-вече удобно, трябва да се уверим, че избираме не само модерни спални комплекти, но и качествени.

Можете да откриете спални комплекти с включен матрак, както и такива, на които да се добави друг спрямо вашите изисквания. Някои хора обичат мек матрак, други пък твърд, а може да се спрете и на такъв, който е комбиниран.

Имате възможност да изберете качествени мебели за спалня в конфигурации, каквито биха отговорили най-добре на изискванията ви, но и на цялостния интериор в стаята.

Едни от най търсените са тези комплекти спални с гардероб и включени още нощни шкафчета. По този начин няма да търсите и да съчетавате отделните компоненти да си паснат по вид и цвят, защото всичко ще е един вид. Най-добре е да добавите, ако помещението го позволява, и скрин. С негова помощ ще поберете допълнителни вещи, дрехи или др., за които не намирате място.

Голямото разнообразие, което се предлага ви гарантира, че със сигурност ще откриете това, което търсите.

Спални комплекти

Спални комплекти – същност и характеристики

Спални комплекти – същност и характеристики

Ние от магазин МебелМаг сме подбрали в категория „Спални комплекти“ комбинации от продукти, които ще ти помогнат да обзаведеш своята спалня по-бързо, лесно и удобно отвсякога. Елементите на спалните комплекти са съчетани помежду си така, че да създадат най-висока степен на естетика и хармония в помещението. Освен това общата цена на предлаганите спални комплекти е доста по-изгодна за теб в сравнение с цените, които би заплатил при закупуване на мебелите поотделно. Казано накратко – категория „Спални комплекти“ предлага на потребителя поредица от предимства в най-различни аспекти. Предстои да научиш кои точно типове мебели влизат в стандартните спални комплекти, налични в МебелМаг.

Кои мебели са част от стандартните спални комплекти на МебелМаг?

Дизайнерите на МебелМаг умело са съчетали в спални комплекти спални, гардероби, скринове и нощни шкафчета. Към тези продукти специално за нашите верни клиенти е добавен и подарък матрак. По-надолу ще научиш малко повече информация за ролята и приложенията на всеки един от споменатите продукти в спалнята.
спални комплекти 2Голямо разнообразие на спални комплекти

Спалните естествено са най-важната част от всички спални комплекти и от обзавеждането на спалното помещение като цяло. Истината е, че човек прекарва една трета от своя живот в сън. От спокойствието и пълноценността на този сън зависи неговата кондиция на следващия ден и дори здравословното му състояние в дългосрочен план. За да са налице най-добрите възможни условия за сън, е нужно леглата да бъдат здрави и стабилни, да осигуряват необходимата опора на тялото и в същото време да носят усещане за удобство и комфорт. Именно такива спални сме подбрали в категория „Спални комплекти“, за да ти гарантираме не само сладки сънища, но и по-високо качество на живота и продуктивност в ежедневието.

Гардеробите също задължително се съдържат в стандартните спални комплекти, тъй като тяхното присъствие в спалното помещение е крайно необходимо. В гардеробите се съхраняват одеяла, дрехи, възглавници и най-различни други принадлежности. Имаш възможност да избираш измежду гардероби с различен брой крила (еднокрили, двукрили, петкрили),в разнообразни цветове и нюанси, както и с множество допълнителни екстри (плъзгащи врати, огледала и т.н.). Залагайки на магазин МебелМаг, ти ще получиш спални комплекти с функционални и естетически издържани гардероби, които освен в спалнята биха ти вършили чудесна работа и в коридора или антрето.

Още един тип принадлежности, част от стандартните спални комплекти, които служат за съхранение на вещи и принадлежности, са скриновете. Освен тази своя основна роля, те могат да се използват и като практична тоалетка или красив интериорен акцент. Скриновете, които ще получиш в рамките на закупуваните от МебелМаг спални комплекти, са здрави, качествени и силно устойчиви във времето.
Спални комплекти 3Изберете спални комплекти от MebelMag

Нощните шкафчета са още един задължителен атрибут във всяка спалня и поради тази причина се предлагат заедно с всички спални комплекти на МебелМаг. Освен че придават завършеност на интериора, на тях могат да бъдат поставени предмети, които да са ти под ръка винаги когато си почиваш и релаксираш. Най-необходимите подобни предмети са чаша с вода, телефон и книга. МебелМаг ще ти предостави в рамките на закупените спални комплекти практични нощни шкафчета, които биха се превърнали в твои незаменими помощници, повишаващи значително личния ти комфорт и полезността от редовната почивка.

Както вече казахме, в допълнение към закупените спални комплекти от МебелМаг потребителят ще получи и матрак като подарък. Матрак, който е напълно съвместим със съответната спалня и ще ти гарантира максималните количества удобство и комфорт през нощта. МебелМаг ти дава възможност да избираш между разнообразни типове матраци – еднолицев и двулицев, по-твърд и по-мек, с различна технология на изработка и добавени екстри, така че да откриеш най-подходящия продукт за своите изисквания и да посрещаш новия ден със свежест и добро настроение.

Защо да заложиш на спални комплекти от магазин МебелМаг?

Спални комплекти 4Изключително добри спални комплекти
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Най-високо качество - МебелМаг работи директно с водещите производители на спални комплекти в България. Това ни дава възможност да подбираме добре асортимента си, гарантирайки, че всички елементи на предлаганите от нас спални комплекти са наистина от най-високо качество.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Изгодни цени - в допълнение към най-високото качество, ние от МебелМаг ще ти предложим спални комплекти на изключително изгодни цени. Спални комплекти на цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител. Артикулите от категория "Спални комплекти" на МебелМаг дават възможност на максимално широк кръг от хора да се сдобият с функционално и естетично обзавеждане в своето спално помещение.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Редовни промоции - промоциите и намаленията в цените на определени артикули са редовна практика в онлайн магазина на МебелМаг. Практика, която важи в пълна степен и за категория "Спални комплекти". Препоръчваме ти редовно да следиш специалните ни оферти, за да имаш възможност да се сдобиеш с най-добрите спални комплекти на пазара, заплащайки за тях невероятно ниски цени.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Доставки в цялата страна - независимо в коя част от страната се намираш, МебелМаг ще ти достави съответните спални комплекти до посочения от теб адрес. Можеш също така да дойдеш на място и да разгледаш отделните елементи от набелязаните спални комплекти преди извършване на покупката. Физическите ни магазини се намират в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Карлово.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Професионален монтаж - освен доставка, МебелМаг предлага и услуга по монтаж на отделните елементи от закупените спални комплекти. Професионалните ни монтажисти не само ще извършат монтажа бързо и качествено, но и ще почистят стаята от всички кашони, найлони и стърготини.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Опция за изплащане - и не на последно място, даваме ти възможност да кандидатстваш за стоков кредит директно онлайн при правене на поръчката или в нашите физически магазини.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг – за перфектното обзавеждане на твоята спалня!

  Виж още
  Виж по-малко