Комплекти за обзавеждане на детска стая

32
продуктa
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
От какъв материал са изработени предлаганите детските спални комплекти?

Предлаганите детски спални комплекти са изработени от ПДЧ или МДФ материал. Те се предлагат с дебелина на материла 16 мм или 18 мм. При някои от детските спални комплекти са използвани МДФ детайли и огледала.

Матракът включен ли е в цената на предлаганите детски спални?

Всички детски спални комплекти, предлагани от МебелМаг, са с включени еднолицеви матраци - пружинен, с пяна или с покет система.

Може ли да бъде променено разпределението на предлаганите гардероби към комплектите?

Всички, предлагани от МебелМаг гардероби към детските спални комплекти, са серийно производство и корекции по тяхното разпределение не са възможни.

Мога ли да поръчам отделно някой от предлаганите модули от детските спални комплекти?

Всички предлагани от МебелМаг детски спални комплекти са серийно производство и корекции по тях, както и закупуването на отделни модули, не е възможно, освен ако не е изрично упоменато в описанието им.

Обзавеждането на детската стая е доста актуален въпрос, който вълнува всеки един родител, със сигурност и теб, защото не допускате компромиси с грижата за твоето съкровище. В категорията ще откриеш спални комплекти за момче и момиче, които предлагаме в доста размери, но най-важното - на допустими цени.

Какви детски спални комплекти ще откриеш в МебелМаг

В онлайн магазин МебелМаг те очакват мебели за най-малките, които са неразделна част от щастливото детство. Те трябва да са в съзвучие с природата на децата, да са красиви, да са удобни и да са с хубава изработка, за да могат да присъстват в дома ти възможно най-дълго време. Разделът предлага спални комплекти, които включват:

 • Легла за детска стая;
 • Детски гардероби;
 • Шкафчета;
 • Бюра за детска стая;
 • Скринове;
 • Столове;
 • Нощни шкафчета и др.
 • Избери модел в подходящ цвят и размери, които намираш за най-подходящи за стаята на твоето дете. Помисли внимателно на кое решение е добре да заложиш и инвестирай в комфорта у дома.

  Как да направиш правилния избор

  Когато стане дума за избор на детски стоки, колебанията в случая са много повече, отколкото ако трябва да купуваме обзавеждане за родителската стая например. В този ред на мисли, нужно е да се позовем на характеристики, като:
  Размер и дизайн на леглото - включените шкафчета към него са едно много практично решение;
  Материали за изработка - МДФ, ПДЧ и др.
  Компоненти, включени в комплекта - гардероб, скрин, нощни шкафчета и прочее;
  Цветово и стилово оформление;
  Обем на мебелите;

  Гаранция на спалните продукти

  Площта в детската стая трябва да бъде оптимално оползотворена, за да има място за игра, но в същото време помещението да не остава и твърде празно. Избери МебелМаг и закупи мебели от най-висок клас и със силно изразена практичност, каквато подобава на един съвременен дом. Твоят дом!

  Кои са най-предпочитаните модели

  Всеки един от наличните в раздела спални детски комплекти е търсен и купуван. Базовите модели са подходящи за малки детски стаи, а включващите множество интериорни компоненти - за помещенията с голяма площ, които трябва да бъдат практично и модерно обзаведени. Мебелите в неутрални цветове са може би най-популярните, защото са подходящи за всички възрастови групи, но какво ще избереш ти, е твое решение, което знаем, че ще вземеш правилно.

  Защо да ни се довериш

  Избери МебелМаг, защото ние можем да ти предложим голямо продуктово разнообразие, бърза доставка и винаги най-ниските цени. Още сега избери подходящи детски комплекти за спалня и придай уникално звучене на важната стая във всеки дом - тази на децата!

  Виж още
  Виж по-малко