Често задавани въпроси
Как да разположа мебелите в детската стая?

Разположението на мебелите в детската стая изцяло зависи от твоето предпочитание. Хубаво е леглото да не е до прозореца и да има достатъчно място за съхранение на безбройните детски вещи/играчки.

Как да обзаведа детска стая за две деца?

Чудесен вариант за обзавеждане на детска стая за две деца са ъгловите легла, комбинирани с подходящи за помещението гардероб, скрин, бюро.

Изборът на обзавеждане за детска стая може да се окаже лесна задача с помощта на нашия каталог. Ние предлагаме разнообразни детски мебели, които са много функционални и ще паснат страхотно в интериора на детската стая. Можеш да избереш различни продукти за всякакви нужди, които ще бъдат твоят верен помощник в ежедневието, правейки мъника истински щастлив.

Детското обзавеждане за момчета можеш да откриеш в нашия онлайн магазин. Няма нужда да се притесняваш дали твоето момче ще го хареса, тъй като ние предлагаме богата гама от продукти, в която ще откриеш перфектните мебели за неговия вкус. Ако вкъщи имаш млада госпожица, то тогава детското обзавеждане за момичета ще я накара да се чувства като истинска принцеса. Специално изработените артикули са напълно безопасни за деца, което ти дава още по-голяма свобода да избираш.

За по-порасналите имаме специално юношеско обзавеждане, с което можеш да замениш детските принадлежности. Обзавеждането на детската стая е особено важно, независимо на каква възраст е детето. Именно затова трябва да се довериш на висококачествените продукти, които предлагаме.

На какви характеристики трябва да отговарят артикулите от категория „Детско обзавеждане“?

Детско обзавеждане е продуктова категория, към която всеки родител трябва да се отнася с повишено внимание. От нея на практика зависи изграждането на ежедневната среда, в която малчуганът ще расте и ще се развива. Предвид крехкостта и уязвимостта на детското тяло и психика, критериите при избора на детско обзавеждане е нужно да са значително по-високи от тези при останалите типове мебели за дома. В следващите редове ще изведем основните характеристики, на които е препоръчително да отговарят закупуваните артикули от категория „Детско обзавеждане“:

Детско обзавеждане 1Най-доброто детско обзавеждане на пазара
 • Артикули от категория „Детско обзавеждане“: Да са безопасни – винаги поставяй на първо място сигурността и безопасността на твоето малко съкровище. Гарантирането им ще зависи от избраното от теб детско обзавеждане в съответната стая. Най-важно е леглата, гардеробите, детските шкафове за дрехи и останалите елементи на стандартното детско обзавеждане да не съдържат никакви остри ръбове или части, на които детето може да се нарани. Не забравяй, че малчуганите понякога са доста невнимателни при своите игри и забавления, и всеки необезопасен елемент в средата около тях е възможно да се превърне в предпоставка за неприятни инциденти.
 • Артикули от категория „Детско обзавеждане“: Да предоставят комфорт – за да расте и да се развива пълноценно, детето трябва да се чувства комфортно в своята стая. Огромно значение за това отново има съответното детско обзавеждане. Леглото, например, е нужно да отговаря на особеностите на детското тяло и да осигурява перфектните условия за спокоен сън и почивка. От друга страна, добре би било гардероби за детска стая, шкафовете и бюрата да разполагат с достатъчно пространство за спокойно разполагане на всички любими дрешки и принадлежности, както и за писане на домашни, рисуване и други ежедневни дейности.
 • Артикули от категория „Детско обзавеждане“: Да са в подходящи цветове и декорации – цветовете и декорациите на артикулите от категория „Детско обзавеждане“ влияят силно върху психиката на малчуганите. Поради тази причина експерти препоръчват закупуване на детско обзавеждане в по-светли и ярки цветове и дизайни - цветове и дизайни, които ще стимулират положителните емоции на твоето малко съкровище и ще възпитат у него вкус и усет към красивото.
 • Артикули от категория „Детско обзавеждане“: Да са умело съчетани помежду си – умелото съчетаване на отделните елементи от детското обзавеждане играе ключова роля за създаването на желаната хармония в стаята на малкото съкровище. То ще ти помогне да избегнеш усещане за претрупване и да създадеш ежедневната среда, в която твоят наследник би се чувствал спокоен, удовлетворен и свободен да разгърне напълно своите таланти, способности и интереси.
 • Факторите, на които да обърнеш внимание при закупуване на детско обзавеждане

  Детско обзавеждане 2


  Най-добрите оферти за детско обзавеждане


  Е, вече си наясно какви характеристики трябва да има избраното от теб детско обзавеждане. Как обаче да разбереш, че дадени артикули от тази категория наистина притежават споменатите в първата част от текста характеристики? Ето няколко фактора, които ще ти помогнат да се ориентираш:

 • закупуване на детско обзавеждане: материали – на първо място, артикулите от категория „Детско обзавеждане“, на които ще заложиш, трябва да бъдат направени от здрави и качествени материали. Материали, които ще осигурят съхраняването им в отлично състояние за максимално дълъг период от време, както и пълната им безопасност за твоето малко съкровище.
 • закупуване на детско обзавеждане: размер – постарай се да съчетаеш артикули от категория „Детско обзавеждане“ с подходящи размери. От една страна, тези размери трябва да гарантират комфорта на малкото съкровище (особено леглото) и да му позволяват да подреди подобаващо всички свои вещи и принадлежности (гардероб, бюро). От друга, след поставяне на цялото детско обзавеждане в стаята е нужно да е налице достатъчно свободно пространство за придвижване, игри и забавления.
 • закупуване на детско обзавеждане: допълнителни екстри – прецени дали би имало нужда артикулите от категория „Детско обзавеждане“ да притежават някои допълнителни екстри. Като примери за такива допълнителни екстри бихме могли да дадем наличието на предпазител за легло (особено полезен при леглата на най-малките) или пък на специално чекмедже към гардероба, в което твоят наследник да оставя играчки, боички, книжки и други принадлежности за игра.
 • Детско обзавеждане - кои са предимствата на детските спални комплекти?

  Детско обзавеждане 3


  Намерете детско обзавеждане на нашия сайт


  Закупуването на готови детски спални комплекти е инвестиция, която си има своите сериозни преимущества. Посредством спалните комплекти, съдържащи легло, гардероб, бюро и всички други необходими артикули, ти ще се сдобиеш с детско обзавеждане, чиито елементи са съчетани перфектно по отношение на размер, материали, цветове и дизайни. Това е гаранция за създаване на една хармонична, естетически издържана и комфортна среда, стимулираща правилния растеж и развитие на твоя наследник. Детските спални комплекти означават и спестяване на средства, тъй като е значително по-изгодно да закупиш мебелите в комплект, отколкото всеки от тях поотделно.

  Защо да закупиш детско обзавеждане от магазин МебелМаг?

  Детско обзавеждане от магазин МебелМаг: Най-високо качество – работим директно с водещите производители на мебели в нашата страна. Това ни позволява да подбираме в колекцията си само и единствено най-качественото и надеждно детско обзавеждане. При нас ще откриеш детско обзавеждане, което е изработено с грижа за малкото ти съкровище и му предоставя необходимите дози комфорт в ежедневието.

  Детско обзавеждане 4


  Невероятно детско обзавеждане


  Детско обзавеждане от магазин МебелМаг: Разнообразна гама – предлагаме детски легла, гардероби, бюра и други артикули от категория „Детско обзавеждане“ в най-различни размери, форми, цветове и дизайни. В допълнение, от МебелМаг можеш да си закупиш и готови детски спални комплекти, за да гарантираш желаната хармония и естетика в стаята на твоя наследник.

  Детско обзавеждане от магазин МебелМаг: Достъпни цени – стараем се да предлагаме цени за детско обзавеждане, които са достъпни и съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар. Целта ни е максимално широк кръг от хора да имат възможност да закупят за наследниците си детско обзавеждане, осигуряващо тяхното спокойствие, комфорт и положителни емоции.

  Детско обзавеждане от магазин МебелМаг: Доставки в цялата страна – МебелМаг извършва напълно безплатни доставки на детско обзавеждане и други мебели на територията на цялата страна. А ако желаеш да разгледаш на място набелязаните артикули от категория „Детско обзавеждане“, можеш да посетиш нашите физически магазини. Те се намират в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Карлово.

  Детско обзавеждане от МебелМаг – с грижа за здравето, щастието и постоянната усмивка на твоето малко съкровище!

  Виж още
  Виж по-малко