Детски легла

41
продуктa
Филтри
Вид
Цветова гама
Размер на матрак
Категории
Вид
без включен матрак
без включени матраци
Цветова гама
антрацит
бяло
венге
дъб
дъб крафт бял
кестен
олд стайл
орех
сохо
Размер на матрак
120/190
82/190
90/200
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
От какъв материал са изработени предлаганите детски легла?

Предлаганите детски спални комплекти са изработени от ПДЧ материал с дебелина 16 мм или 18 мм. При някои от детските спални комплекта са използвани МДФ детайли и огледала.

Матракът включен ли е в цената на предлаганите легла за детска стая?

Всички детски легла, предлагани от МебелМаг, са с включени еднолицеви матраци - пружинен, с пяна или с покет система.

Стандартно или ъглово детско легло да избера?

Изборът между детско стандартно или ъглово легло зависи основно от разположението на леглото в стаята, както и личните предпочитания.

Какъв размер детско легло да избера?

Детските легла, предлагани от Мебелмаг, са с размери на матрака 82/190 см или 90/200 см. Препоръчваме винаги, когато помещението предразполага, да използваш размер 90/200 см, за да може леглото да е достатъчно голямо и комфортно докато твоето дете расте.

Изборът на мебели за детска стая до голяма степен зависи от предпочитанията на родителите, възрастта на детето, както и свободното място в стаята, с което разполагаш. Ние предлагаме разнообразни юношески легла и двуетажни детски легла, които са изключително подходящи както за малка стая, така и за големи помещения. Важно е избереш подходящ дизайн легло за момичета или момчета, което да бъде удобно и функционално място за спане. Нощният сън е много важен – докато спи, детето възстановява силите си, а също така протича процесът на неговото физическо и интелектуално израстване.

Детските легла с чекмеджета ще спестят допълнително място, тъй като можеш да съхраняваш в тях дрехите или играчките на мъника. Детските кревати на два етажа са много подходящи за по-малки помещения, тъй като ще спестиш място с тях, а в същото време ще осигуриш перфектно място за сън на своето дете. Можеш да избереш детски двуетажни легла в комплект с допълнителни мебели, като гардероб, скрин и други, където да прибереш всичко необходимо за ежедневието.

Високото детско легло може да вземеш с допълнителни скрин и бюро, където детето да пише своите домашни и да се забавлява. От друга страна, юношеските легла на два етажа са перфектни за по-големи деца – нека си признаем, всеки мечтае за тях. Това е перфектният подарък, който можеш да направиш на малчуганите и да ги зарадваш за някой празник.

Какви модели предлагаме в раздела

Онлайн магазин МебелМаг е място, където ще успееш да откриеш разнообразни по вид интериорни решения без аналог. Предлагаме всеки един продукт с доставка в рамките на няколко дни, така че да можеш да се насладиш на перфектни резултати срещу минимално чакане. Ще откриеш също така и всякакви размери мебели, които по един или друг начин ще намерят своето правилно място в дома ти. В този раздел ти предлагаме детски легла в следните разновидности:

Стандартни;
Двуетажни;
Детско легло-сандвич;
С включен матрак;
С нощно шкафче;
С гардероб и допълнителни шкафчета и др.

Избери единично детско креватче в подходящ, според вкуса ти, цвят и се погрижи за комфорта на малкото си съкровище, който е по-важен дори и от твоя собствен. Довери се изцяло на МебелМаг и внеси практичност и естетика в стаята, където спи и играе детето ти. Без съмнение е много важно за теб да сте спокойни, че в дома си то намира удобства от всякакъв вид, за да расте и да се чувства винаги спокойно.

Как да избереш подходящо детско легло

Съвсем не е лесно, както навярно изглежда, да избереш подходящ модел детско легло. Такова, каквото не само ти, но и детето ти да хареса, за да го използва ден след ден с огромно желание и силен ентусиазъм. Освен на размерите, нужно е да обърнеш внимание и на неща, като дизайна, цветовете, материалите за изработка, допълнителните удобства/екстри и прочее. И цената е от значение, но ти знаеш, че при нас ще я откриеш винаги достъпна! За твое улеснение предлагаме интересни готови комплекти за детска стая, в която малчугана ще се чувства като в приключение.

Защо да поръчаш от МебелМаг

Ако решиш да пазаруваш от МебелМаг, няма как да не останеш доволен. Защо ли? Защото ние поддържаме огромно продуктово разнообразие, държим да предлагаме продукти с отлично качество и то на поносими за масовия купувач цени. Няма да се учудиш, ако ти кажем, че клиентите са най-важни за нас - тяхното удовлетворение от направената покупка и положителната им обратна връзка. И ти си част от семейството на МебелМаг, където естетиката е винаги висока, а предложенията в пълен синхрон с най-новите тенднеции при интериора.

Виж още
Виж по-малко