Детски легла

39
продуктa
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
От какъв материал са изработени предлаганите детски легла?

Предлаганите детски спални комплекти са изработени от ПДЧ материал с дебелина 16 мм или 18 мм. При някои от детските спални комплекта са използвани МДФ детайли и огледала.

Матракът включен ли е в цената на предлаганите легла за детска стая?

Всички детски легла, предлагани от МебелМаг, са с включени еднолицеви матраци - пружинен, с пяна или с покет система.

Стандартно или ъглово детско легло да избера?

Изборът между детско стандартно или ъглово легло зависи основно от разположението на леглото в стаята, както и личните предпочитания.

Какъв размер детско легло да избера?

Детските легла, предлагани от Мебелмаг, са с размери на матрака 82/190 см или 90/200 см. Препоръчваме винаги, когато помещението предразполага, да използваш размер 90/200 см, за да може леглото да е достатъчно голямо и комфортно докато твоето дете расте.

Изборът на мебели за детска стая до голяма степен зависи от предпочитанията на родителите, възрастта на детето, както и свободното място в стаята, с което разполагаш. Ние предлагаме разнообразни юношески легла и двуетажни детски легла, които са изключително подходящи както за малка стая, така и за големи помещения. Важно е избереш подходящ дизайн легло за момичета или момчета, което да бъде удобно и функционално място за спане. Нощният сън е много важен – докато спи, детето възстановява силите си, а също така протича процесът на неговото физическо и интелектуално израстване.

Детските легла с чекмеджета ще спестят допълнително място, тъй като можеш да съхраняваш в тях дрехите или играчките на мъника. Детските кревати на два етажа са много подходящи за по-малки помещения, тъй като ще спестиш място с тях, а в същото време ще осигуриш перфектно място за сън на своето дете. Можеш да избереш детски двуетажни легла в комплект с допълнителни мебели, като гардероб, скрин и други, където да прибереш всичко необходимо за ежедневието.

Високото детско легло може да вземеш с допълнителни скрин и бюро, където детето да пише своите домашни и да се забавлява. От друга страна, юношеските легла на два етажа са перфектни за по-големи деца – нека си признаем, всеки мечтае за тях. Това е перфектният подарък, който можеш да направиш на малчуганите и да ги зарадваш за някой празник.

Какви модели предлагаме в раздела

Онлайн магазин МебелМаг е място, където ще успееш да откриеш разнообразни по вид интериорни решения без аналог. Предлагаме всеки един продукт с доставка в рамките на няколко дни, така че да можеш да се насладиш на перфектни резултати срещу минимално чакане. Ще откриеш също така и всякакви размери мебели, които по един или друг начин ще намерят своето правилно място в дома ти. В този раздел ти предлагаме детски легла в следните разновидности:

Стандартни;
Двуетажни;
Детско легло-сандвич;
С включен матрак;
С нощно шкафче;
С гардероб и допълнителни шкафчета и др.

Избери единично детско креватче в подходящ, според вкуса ти, цвят и се погрижи за комфорта на малкото си съкровище, който е по-важен дори и от твоя собствен. Довери се изцяло на МебелМаг и внеси практичност и естетика в стаята, където спи и играе детето ти. Без съмнение е много важно за теб да сте спокойни, че в дома си то намира удобства от всякакъв вид, за да расте и да се чувства винаги спокойно.

Как да избереш подходящо детско легло

Съвсем не е лесно, както навярно изглежда, да избереш подходящ модел детско легло. Такова, каквото не само ти, но и детето ти да хареса, за да го използва ден след ден с огромно желание и силен ентусиазъм. Освен на размерите, нужно е да обърнеш внимание и на неща, като дизайна, цветовете, материалите за изработка, допълнителните удобства/екстри и прочее. И цената е от значение, но ти знаеш, че при нас ще я откриеш винаги достъпна! За твое улеснение предлагаме интересни готови комплекти за детска стая, в която малчугана ще се чувства като в приключение.

Защо да поръчаш от МебелМаг

Ако решиш да пазаруваш от МебелМаг, няма как да не останеш доволен. Защо ли? Защото ние поддържаме огромно продуктово разнообразие, държим да предлагаме продукти с отлично качество и то на поносими за масовия купувач цени. Няма да се учудиш, ако ти кажем, че клиентите са най-важни за нас - тяхното удовлетворение от направената покупка и положителната им обратна връзка. И ти си част от семейството на МебелМаг, където естетиката е винаги висока, а предложенията в пълен синхрон с най-новите тенднеции при интериора.

Виж още
Виж по-малко