Надстройки за гардероби

20
продуктa
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество

Абсолютно всеки един интериорен компонент е от значение, за да бъдат резултатите великолепни - дори и надстройката за гардероб, която има предимно практична насоченост, а не толкова полза за естетиката у дома. В този раздел на онлайн магазин МебелМаг ще видиш богата селекция от мебелни предложения, които са топ решение за всеки един интериорен казус. Налични са в разнообразни размери, цвят, на поносими цени са и могат да бъдат закупени с доставка до няколко дни.

Какво представляват надстройките за гардероб

Това са допълнителни отделения за съхранение на багаж, които се монтират над гардероба и осигуряват ценно пространство за разнопосочно ползване. Те са подходящи както за двукрилни гардероби, така и за трикрилни. Можеш да използваш надстройката за подредба на дрехи или спално бельо, обувки или дори покъщнина - както намериш за добре. С времето ще се увериш в нейните многобройни ползи, защото с нейна помощ си осигуряваш допълнително пространство там, където всъщност не е налице...

Какви са предимствата им

Допълнителни мебели, от рода на надстройки за гардероб, са отлично решение за семействата с деца, които изпитват хроничен дефицит на място у дома. Шкафовете са винаги препълнени догоре, а изглед някой да се освободи няма. Ако това ти е до болка познато и си решил, че е крайно време да сложиш край на този битов проблем, избери подходящ модел шкаф от тези, които ти предлагаме в раздела, и се наслади на промяната. Тя ще настъпи мигновено, а ти най-накрая ще можеш да използваш докрай архитектурните възможностите на стаята, на дома си като цяло. Водещите предимства на надстройките за гардероб са:
Малките им размери;
Изключително високата им практичност;
Разновидностите, в които се предлагат - трикрилни, двукрилни с плъзгащи врати, и др.
Ниската им цена.
Избери МебелМаг и вдъхни живот на идейните си проекти. Те са за това, за да ги реализираш - сега и не по-късно!

Как се сглобяват

Сглобяването на надстройката за гардероб се състои в изпълнението на някои важни стъпки, с които трябва да си наясно. Първият етап е да разгледаш съдържанието в пакета, да се запознаеш с инструкциите на производителя и да се увериш, че всички компоненти и фитинги са налице. След това идва ред и на същинската част - да събереш в едно цяло отделните елементи, използвайки релевантните за целта инструменти. Ако се затрудняваш, можеш да помолиш някой по-опитен от теб за помощ, а дори и екипа на МебелМаг, който с радост ще ти окаже нужната техническа подкрепа.

Защо да купиш от МебелМаг

В търсене на практичност у дома и в стремежа си да откриеш и закупиш възможно най-качествените, модерни и функционални мебели, рано или късно, на висока или ниска цена, откриваш онова, което искрено желаеш. А именно - да видиш жилището си преобразено, най-накрая да е точно такова, каквото подобава да бъде за твоята пълноценна релаксация. Избери МебелМаг и се наслади на всеки миг у дома.

Виж още
Виж по-малко