Гардероби

29
продуктa
Филтри
Тип
двукрилни
Цвят
Дължина
Категории
Тип
двукрилни
еднокрилни
петкрилни
с плъзгащи врати
трикрилни
четирикрилни
шесткрилни
ъглов
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
От какъв материал са изработени предлаганите гардероби?

Предлаганите гардероби са изработени от ПДЧ материал с дебелина 16 мм или 18 мм. При някои от гардеробите са използвани както МДФ детайли, така и огледала и стъкла.

Гардероб с плъзгащи врати или с отварящи се врати да избера?

Гардеробите с обикновено отваряне се използват, когато в помещението има достатъчно пространство те да бъдат отваряни. Гардеробите с плъзгащи врати, от друга страна, предлагат чудесна оптимизация на пространството, тъй като е необходимо по-малко място за използването им.

Може ли да бъде променено разпределението на предлаганите гардероби?

Всички предлагани от МебелМаг гардероби са серийно производство и корекции по тяхното разпределение не е възможно.

Може ли да бъде променен размерът на предлаганите гардероби?

Всички предлагани от МебелМаг гардероби са серийно производство и корекции по техните размери не са възможни.

Мечтата на всяка истинска дама е да има голям и стилен дрешник, който да побере всички дрехи, обувки, чанти и аксесоари на едно място. Но гардероб в отделна стая често е неизпълнима задача в родното ни строителство. Затова, когато жените избират гардероби за спалнята си, винаги се стараят да вземат най-големия, с най-много екстри и чекмеджета.

Според мястото, което имате в спалнята или в друга стая, в която ще позиционирате тази мебел, можете да избирате от различните модели и големини, като например: гардероб с плъзгащи врати, трикрилен гардероб, четирикрилен с плъзгащи врати и други. Само трябва да сте наясно с размерите на мястото, на което ще го разположите.

Гардероб двукрил или гардероб с огледало също са добри варианти. Може да избирате между бял цвят, дъб, венге и др. Важно е да се спрете на мебели за спалнята, които са качествени и на приемливи цени.

Обзавеждането на един дом е скъпа инвестиция. Необходимо е да направите предварителни проучвания относно материали, производители. Отделете достатъчно време, за да видите и тествате това, което сте харесали. Така ще се убедите напълно в правилния си избор.

Кои са основните функции на гардеробите?

Гардеробите са необходими мебели във всяка една къща или апартамент. Без тях не бихме могли да си представим процеса по подредба и организиране на дрехите и други лични принадлежности. В повечето случаи артикулите от категория „Гардероби“ се поставят в спалнята, но това съвсем не означава, че такива не може да има и в детската стая, хола или дори коридора. В следващите редове ще научиш кои са основните функции на гардеробите, правещи ги абсолютно незаменими в дома:
Гардероби 1Качествени гардероби

 • Функции на гардеробите: Място за съхранение на дрехите – просторните и добре организирани модели гардероби са способни да накарат всяка съвременна жена да се усмихне. Те са идеалното място за съхранение на дрехи – нови и стари, зимни и летни, официални и ежедневни. Окачените на закачалки ризи и рокли, грижливо сгънатите дънки и панталони, разположените на рафтовете спортни тениски и анцузи – надеждните артикули от категория „Гардероби“ ще ти дадат възможност да съхраняваш всичко изброено по възможно най-добрия начин.
 • Функции на гардеробите: Място за съхранение на други принадлежности – гардеробите далеч не служат само и единствено за съхранение на дрехи. В зависимост от големината и разпределението им, в тях биха могли да се оставят и най-различни други принадлежности. Започвайки от обувки и чехли, и стигайки до сувенири, декорации за дома и т.н. Артикулите от категория „Гардероби“ на практика играят главна роля в поддържането на перфектно организирана и хармонична среда във всеки един дом.
 • Функции на гардеробите: Интериорен акцент – не бива да се забравя, че гардеробите са също така и интериорен акцент, независимо в коя стая или помещение са поставени. Те оказват значително влияние върху облика на съответното помещение, върху неговия стил, елегантност и чисто естетически характеристики. Хубавото е, че в днешно време се предлага доста богата гама от гардероби по отношение на техните цветове и дизайни, така че всеки потребител да има възможност да си избере подходящия артикул за облика и атмосферата на своя дом.
 • Как да избереш точния артикул от категория „Гардероби“?

  Гардероби 2Каталог с гардероби

  Когато става въпрос за правене на избор по отношение на категория „Гардероби“, трябва да се вземат под внимание няколко важни фактора. Сред тях са размерът, разпределението, цветовете и дизайните, както и допълнителните екстри. Ето какво трябва да знаеш за всеки от споменатите фактори:

 • размер - към какви гардероби да се насочиш във връзка с фактора „размер“, зависи от отговорите на следните въпроси: Колко е голямо помещението, в което ще бъде поставена новата мебел, и какво е наличното свободно пространство към настоящия момент? Какво количество дрехи притежаваш? Възнамеряваш ли да съхраняваш и други типове вещи и принадлежности в твоя гардероб? Едва след като си отговориш на всички тези въпроси, започни с оглеждането на гардероби в търговските обекти.
 • разпределение – разпределението на артикулите от категория „Гардероби“ има не по-малко значение от техния размер. Под „разпределение“ имаме предвид как е структуриран самият гардероб – дали в него са повече рафтовете или пък пространството за закачалки, има ли чекмеджета и т.н. Този фактор също трябва да бъде съобразен с дрехите и останалите принадлежности, които смяташ да съхраняваш в своята нова мебел.
 • цветове и дизайни – имаш възможност да избираш измежду множество цветове и дизайни, така че да отговориш както на личните си естетически вкусове и предпочитания, така и на облика и стила, в който е обзаведен твоят дом. Сред най-добре котиращите се цветове за гардероби са бялото, сивото, кафявото, както и различните дървесни нюанси.
 • допълнителни екстри - някои модели гардероби се предлагат с допълнителни екстри, които биха могли да ти донесат определени ползи в ежедневието или пък да изиграят значителна роля в естетически аспект. Като примери за такива екстри бихме могли да дадем огледалото на вратата или пък декоративните елементи, придаващи различен и по-елегантен облик.
 • Защо да заложиш на предлаганите от МебелМаг гардероби?

  Гардероби 3Най-добрите гардероби

  Предлаганите от МебелМаг гардероби: Най-високо качество – магазин МебелМаг работи директно с водещите производители на мебели в България. Това ни дава възможност да правим внимателен подбор на всеки един артикул от категория „Гардероби“, който е част от каталога ни. При нас ще откриеш само и единствено здрави и естетически издържани гардероби, които са направени от висококачествени материали и запазват отличното си състояние и функционалност за дълъг период от време.

  Предлаганите от МебелМаг гардероби: Разнообразна продуктова гама – еднокрилни, двукрилни и петкрилни гардероби, гардероби със стандартни или плъзгащи се врати – всичко това е налице в магазин МебелМаг. Независимо какъв точно тип артикул от категория „Гардероби“ си търсиш или какви са стилът и обзавеждането на дома ти, МебелМаг е подходящият избор за теб.

  Предлаганите от МебелМаг гардероби: Достъпни цени – ние от Мебел Маг винаги сме се стремяли да предлагаме на пазара продукти, които да са достъпни за максимално широк кръг от хора. Цените ни са изключително конкурентни и съобразени с тенденциите на българския пазар. Сам ще се убедиш в последното, когато разгледаш каталога ни, в това число и категория „Гардероби“.

  Предлаганите от МебелМаг гардероби: Редовни промоции – промоциите са ежедневие в онлайн магазина на МебелМаг. Те обхващат артикули от различни категории, включително „Гардероби“. Ако следиш редовно специалните ни предложения, ще имаш възможност да се сдобиеш с желаното обзавеждане за твоя дом при минимални разходи.
  Гардероби 4Намерете хубави гардероби при нас

  Предлаганите от МебелМаг гардероби: Доставки в цялата страна – МебелМаг извършва доставки на гардероби и други типове мебели на територията на цялата страна. Тази услуга е напълно безплатна и по никакъв начин няма да увеличи стойността на поръчката за теб като краен клиент. Ако желаеш да разгледаш на място предлаганите модели гардероби, можеш също така да посетиш нашите физически магазини, които се намират в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Карлово.

  Предлаганите от МебелМаг гардероби: Покупка на изплащане – МебелМаг ти дава възможност да кандидатстваш за стоков кредит онлайн при правене на самата поръчка или в някой от физическите ни магазини.

  МебелМаг – здрави, функционални и стилни гардероби за всяка част от твоя дом!

  Виж още
  Виж по-малко