Холни секции

106
продуктa
Филтри
Тип
Цвят
Дължина
Категории
Тип
модулни
с LED осветление
с витрина
с гардероб
с открити рафтове
Цвят
античен дъб и шермънартизан с бялоартизан с матерабетон с бялобор алън и шермънбосфор с античен дъббосфор с бор аланбял гланцбял гланц с мраморбяло гладко с бяло гланцбяло гладко с дъб дакотабяло гланц с дъб дакотабяло гланц с дъб сономабяло гланц с орех адмиралбяло гланц хайглос с дъб дакотабяло с чернобяло шагре с бял гланцвенгевенге с дъб сономаграфит с кашмир и денвърдъб антрацит с бялодъб антрацит с дъб суровдъб артисан с бяло гланцдъб бланко с дъб суровдъб бронз с дъб суровдъб вотан с чернодъб вотан с черно шагредъб вотан светъл с антрацитдъб вотан светъл с бял гланцдъб дакота с бял гланцдъб дакота с графитдъб дакота с дъб крафт бялдъб дакота с мрамордъб елеганс с тъмно капучинодъб канзас с чернодъб карбон с дъб сономадъб крафт бялдъб крафт бял с винтидждъб крафт бял с дъб антрацитдъб крафт бял с дъб крафт сивдъб крафт табак с чернодъб навара с чернодъб ойстър с шампейндъб сономадъб сонома с бялодъб сонома с венгедъб сонома с дъб карбондъб суров с дъб бланкодъб суров със светъл бетоневоук коуст с бял гланцевоук фосил с шампанскозлатен дъб и антрацитзлатен дъб с антрацитзлатен дъб с чернокастело коняк с черен гланцкестен вирджиниякестен вирджиния с дъб крафт бялколониален дъб с бял гланцколониален дъб със сатен огледален гланцмалта с антрацитолд стайлпесаро с графитпясъчен дъб с винтиджсветъл вотан с антрацитсветъл олд стайл с матерасонома арвенсонома арвен с бяло гладкосонома арвен с бяло гланцсонома арвен с графитсонома арвен със сиво кобалт гланцсонома трюфел с дъб крафт бялсохотиково дърво с бяло гланцтъмен бетон с дъб суровтъмен бетон със златен дъбтъмна сонома с венгетъмна сонома с галакси кафе хайглосчерно и бяло гланцчерно с 3D черночерно с бялочерно с денвър и мраморчерно шагре с дъб канзасчерно шагре с дъб крафт бялчерно шагре с дъб суров
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество

Прибираш се в модерния си дом, а там заварваш висока естетика и удобства от всякакъв вид. Нямаш търпение отново да се потопиш в комфортната атмосфера, която ти сам си създал и продължаваш да създаваш... Защото имаш чувството, че нещата все са недовършени, че винаги има какво още да се направи, за да си напълно доволен от жилищната обстановка, от онова, с което тя те среща ежедневно - уют, красота и релакс.

Секцията за хол, разбира се, модерната, е сред водещите интериорни компоненти в дневната, в които си струва да инвестираш. А ние, на свой ред, ще ти помогнем да положиш началото на една приказка безкрай, в която ти и твоето семейство ще сте главните герои. Предлагаме ти решения във всякакви разновидности, така че да не се ограничаваш по никакъв начин в избора си.

Как да избереш най-подходящата холна секция

Тук ще видиш малки и големи секции, някои от които са с гардероб, а други с лед осветление и витрина. Дизайнът им включва практични рафтове и шкафове, за да можеш да съхраняваш и подреждаш всякакви по вид вещи, така че да ги намираш лесно или да са винаги пред очите ти. Не забравя и за водещата фигура в случая - телевизорът. Той трябва да е правилно позициониран, за да можеш да се насладиш на 100% на любимите ти киновечери със семейството. Когато избираш модерна холна мебел, обърни внимание на нейните размери, цвят, дизайн и стил.

Какви модели можеш да откриеш

Предлагаме всякакви холни секции с бърза доставка, които са не просто модерни, но и супер удобни за използване. Някои от тях имат луксозно изпълнение, а други са с класически дизайн, но отново доста впечатляващ. Категорията предлага мебели в различни цветове, качествена изработка, функционален дизайн, със скрити и открити отделения, в допълнение с лед осветление и прочее.

Кои са най-предпочитаните модели

В онлайн магазин МебелМаг ще откриеш модерни холни секции в различни размери, които са не просто поредната интериорна приумица, а задължителен елемент от цялостното обзавеждане на дневната. Предлагаме ги на достъпни цени, каквито всеки лесно може да си позволи, включително и ти… Сред най-купуваните модели са:
- с LED осветление;
- в модерен стил;
- със светли цветове.
Разбира се, ти можеш да имаш коренно различни разбирания за естетика и практичност, но каквито и да са те, тук ще откриеш модерни холни решения на топ цени.

Защо да избереш МебелМаг

Вярваме, че домът е най-прекрасното място на света, което ни мотивира да продължаваме да ти предлагаме уникални холни решения, за да го направиш още по-красив и удобен за живеене. Възползвай се от идеите на сайта и започни да създаваш, да твориш, да надграждаш!

Виж още
Виж по-малко