Често задавани въпроси
От какъв материал са изработени предлаганите секции?

Предлаганите холни секции са изработени основно от ПДЧ материал. Дебелината на използвания материал 16 мм или 18 мм. В част от холните секции са използвани МДФ детайли и/или стъкло - при витрини и стъклени рафтове.

Модулна или стандартна холна секция да избера?

Обикновено при избора на стандартна (монолитна) холна секция предимството е по-голямото пространство за съхранение и излагане на вещи, но тези секции се характеризират с ограничение на мястото за телевизор. Когато избереш модулна холна секция, един или няколкото от модулите имат възможност за различно разположение при монтаж, което предразполага продуктът да бъде подходящ за използване с телевизор с по-голям размер. С оглед на възможността за разместването, модулните секции дават по-голяма гъвкавост за разположението им в помещението.

За колко инчови телевизори са подходящи предлаганите секции?

Предлаганите от нас секции са подходящи за телевизори с различни размери като в зависимост от избраната секция, те варират от 32 до 65 инча. При използването на по-голям размер телевизор, препоръчваме на нашите потребители да насочат своя избор към нашите модулни секции.

Секциите, предназначени специално за всекидневната, имат редица характерни черти.

Тези продукти са много функционални. С помощта на висококачествена и обмислена до най-малкия детайл мебел, вие ще можете лесно да подредите всички необходими вещи в дома си. В този мебелен дизайн можете да съхранявате много различни предмети, да поставите телевизор, система за високоговорители и всякакви плейъри. Броят на отделенията зависи само от конкретната модификация на избраната холна секция.

Тези мебели са практични. Секцията за стена може лесно да се впише в почти всяка стая, независимо от нейната цветова палитра и дизайн. Основното нещо е да изберете мебели с подходящи размери. С нейна помощ ще можете значително да спестите свободно пространство в стаята. Това предимство е особено важно за собствениците на малки апартаменти. Луксозните секции за хол са представени в най-широка гама. Можете лесно да изберете продукти от всякакъв стил, размер и цвят – няма ограничения.

Повечето секции от дърво имат красив дизайн и могат да се превърнат в ефектна декорация на интериора. В някои случаи добър ярък акцент в обстановката би освежил вида на всекидневната. С помощта на добре подбрана мебел е възможно и визуално да коригирате геометрията на хола.

Какви вещи и принадлежности можеш да сложиш в секциите?

Секциите са уникални мебели, които заемат централно място във всеки един хол или всекидневна и до голяма степен определят облика и атмосферата на съответното помещение. Поради тази причина изборът на секция е изключително важен, за да си гарантираш ежедневната среда, която желаеш. При въпросния избор трябва да се съобразиш както с чисто естетическия критерий, така и с практичността, свързана най-вече с разполагането на отделните вещи и принадлежности. В следващите редове ще видим какви типове вещи и принадлежности най-често се поставят в секциите.

Секции 1

Видове секции


 • Аудио и ТВ техника – естествено първото нещо, което си представяме да бъде разположено на стандартната холна секция, е домашният телевизор. Свойствата на секциите позволяват въпросните уреди да се поставят на подходяща височина, така че членовете на домакинството да могат спокойно да гледат телевизия, без да натоварват излишно очите си. Освен телевизор, на повечето секции намират място също така разнообразни ТВ аксесоари, както и аудио техника.
 • Книги и фотоси – секциите са най-предпочитаната локация и за своеобразната домашна библиотека, с която много потребители разполагат в домовете си. Тези мебели са доста удобни за подреждане на книгите в редица, позволяваща всяка една от тях да бъде открита бързо и лесно. Албумите с фотоси, в които се пазят най-съкровените човешки спомени, също обикновено се поставят на рафтове на секцията, където е възможно да бъдат грижливо съхранявани.
 • Сервизи и вази – отделенията с врати, които са част от повечето секции, предоставят идеалните условия за съхранение на изящни домакински сервизи. Условия, при които съответните сервизи са защитени от прах и други фактори на външната среда. В допълнение, на секциите често могат да се видят поставени вази с цветя, спомагащи за освежаване на атмосферата в съответното помещение.
 • Други принадлежности – в секциите могат да се поставят и още редица други типове принадлежности. Сред тях документи и книжа, украси и декорации, и всичко, което не искаш да бъде разпиляно наоколо.
 • Най-често задаваните въпроси при избор на секции


  Секции 2

  Вижте нашите секции


  Няколко са въпросите, които потребителите най-често си задават при избора на артикули от категория „Секции“. Тези въпроси са свързани с типа на секциите, които е по-удачно да се закупят, тяхното разпределение, както и възможността за допълнителни екстри и декорации, оказващи положително влияние върху цялостния интериор.

  Стандартни или модулни секции са по-удачният вариант? Истината е, че всеки от двата варианта си има своите предимства и недостатъци. Стандартните секции гарантират по-класически и изчистен външен вид, както и сигурност, че биха паснали отлично в почти всякакъв интериор на хола или всекидневната. От друга страна обаче, ако търсиш повече свобода и креативност, несъмнено модулните секции са подходящият избор за теб. При тях отделните части (или модули) могат да бъдат размествани според конкретните желания и предпочитания, така че да се получат най-разнообразни и разчупени изгледи в стаята.

  Какво разпределение ми е нужно? Разпределението на секцията играе много важна роля за степента на нейната практичност в ежедневието. Под „разпределение“ имаме предвид най-вече съотношението между затворени шкафове и открити пространства, както и типове и размери на самите шкафове и пространства. Съветваме те да оглеждаш секции по фактора „разпределение“ на база вещите и принадлежностите, които възнамеряваш да съхраняваш в тази мебел. Увери се, че ще заложиш на артикул от категория „Секции“, който наистина ще ти позволи да подредиш нещата си по желания начин и съответно да улесниш значително своето ежедневие.

  Трябват ли ми допълнителни екстри и декорации? Отговорът на този въпрос зависи най-вече от твоите лични естетически вкусове и предпочитания. Сред допълнителните екстри, които биха могли да притежават някои модели секции, са стъклени врати, специален механизъм за отваряне, както и LED осветление. Прецени коя от тях би имала ефект, най-близък до представите ти за желан изглед и атмосфера в хола или всекидневната.

  Секции 3

  Голямо разнообразие от секции


  Защо да закупиш секции от магазин МебелМаг?

  Секции от магазин МебелМаг: Най-високо качество – ние работим директно с водещите родни производители на мебели. Това ни позволява внимателно да подбираме секциите в своя каталог, така че да предлагаме на клиентите си само и единствено най-доброто. В МебелМаг ще откриеш качествени, здрави и естетически издържани модели секции, които ще се съхранят в отлично състояние за максимално дълъг период от време.

  Секции от магазин МебелМаг: Богат избор – в МебелМаг имаш на разположение богат избор от стандартни и модулни секции. Модерни секции с разнообразни форми, цветове и размери, с множество допълнителни екстри, повишаващи тяхната функционалност и естетика. Така че със сигурност ще можеш да откриеш точния артикул от категория „Секции“, отговарящ в пълна степен на личните ти изисквания, вкусове и предпочитания.

  Секции от магазин МебелМаг: Достъпни цени – стараем се да предлагаме секции на достъпни цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Целта ни е максимално широк кръг от хора да имат възможността да се сдобият с красиви и функционални секции, и да почувстват удовлетвореността от присъствието на този тип мебели за дневна.
  Секции 4Най-добрите секции на пазара

  Секции от магазин МебелМаг: Редовни промоции – в онлайн магазина на МебелМаг непрекъснато са налице определени артикули на промоция. Това е напълно валидно и за артикулите от категория „Секции“. Препоръчваме ти да следиш редовно специалните ни оферти, за да се сдобиеш с най-доброто от продуктовата категория на невероятно изгодна цена.

  Секции от магазин МебелМаг: Доставки в цялата страна – МебелМаг извършва доставки на секции и други типове мебели на практика на територията на цялата страна. Доставките са безплатни и не повишават по никакъв начин стойността на поръчката. Можеш също така да дойдеш в нашите физически магазини, които се намират съответно в градовете София, Варна, Пловдив, Бургас и Карлово. По този начин ще разгледаш отблизо набелязаните модели секции преди вземане на окончателното решение за покупка.

  Секции от магазин МебелМаг: Опция за покупка на изплащане- и накрая, имаш възможност да кандидатстваш за стоков кредит директно онлайн при правене на поръчката или в нашите физически магазини.

  Секции от магазин МебелМаг – за максимална функционалност и естетика в твоята всекидневна!

  Покажи още
  Скрий съдържанието