Често задавани въпроси
Как да избера подходяща мека мебел?

Изборът на мека мебел трябва най-вече да бъде съобразен с размерите на помещението, а след това с останалите мебели в него. Добре е освен по цветова гама, мебелите да бъдат комбинирани и по стил - индустриален, скандинавнски, традиционен и т.н.

Как да почистя меката мебел?

Дамаските и кожите, използвани при меката мебел, често са деликатни. За тяхната поддръжка е препоръчително да се използва микрофибърна кърпа, навлажнена с хладка вода и неутрален сапун.

Някои видове мебели са създадени, за да правят ежедневието ни по-хубаво и пълноценно. Като например обзавеждането за дневна, от което никой не бива да се лишава… Съвременният хол е мястото, където намираме уединение, комфорт и приютяваща атмосфера в края на деня, когато градът навън е утихнал, а ние се нуждаем от отдих. Но усещането за релакс няма как да ни споходи, ако не положим усилия в обособяването на всекидневната.

Какви видове меки мебели ще откриеш

В раздела ще откриеш модерни и качествени продукти, които сме се постарали да ти предложим и в голямо онлайн разнообразие. Тук те очаква класна мека мебел за твоя стилен хол. Тази категория на онлайн магазин МебелМаг предлага впечатляващ каталог от интериорни компоненти за дневната, който включва:

 • Дивани;
 • Канапета;
 • Фотьойли;
 • Разтегателни меки мебели и др.
 • Купи онлайн на ниски цени и не отлагай повече във времето обособяването на това така важно за всяко жилище помещение - дневната. Тя заслужава твоето специално отношение, старания и креативен подход, който знаем, че държиш да демонстрираш. Вече разполагаш с отлична възможност да го направиш!

  Кои са най-предпочитаните

  Меката мебел е събирателно понятие, което включва доста по вид интериорни компоненти:
  Ъглови дивани - много практични и комфортни, подходящи са за по-големи помещения, но някои модели намират добро приложение и в малки стаи;
  Разтегателни дивани - определят се като едни от най-често купуваните, защото са функционални и лесно могат да бъдат превърнати в удобно легло;
  Фотьойли-легла - кокетни, стилни и практични, те са в духа на новото време - приканващи и елегантни.
  Всички тези предложения се определят като едни от най-предпочитаните от страна на клиентите, които искат да си осигурят колкото се може повече удобства у дома. Ако искаш да се чувстваш винаги добре в дневната, заложи на онлайн магазин МебелМаг и потърси съвършенството там, където най-малко си очаквал… То те очаква - а ти готов ли си да го поканиш в ежедневието си, в дома си?

  Защо да се довериш на онлайн магазин МебелМаг

  Ние разбираме от интериор и сме готови да те вдъхновим и за твоите собствени проекти, които знаем, че обмисляш от дълго време. От онлайн магазин МебелМаг сме напълно наясно с желанието ти да се сдобиеш с мека мебел за чудо и приказ, която да използваш поне няколко години. Избери обзавеждане за дневната и сбъдни мечтите си - колкото и да са смели те, няма причина да се съмняваш в тяхното материализиране. При нас ще откриеш ниски цени, доставка, голямо разнообразие и индивидуален подход към всеки клиент. Възползвай се!

  Покажи още
  Скрий съдържанието