Фотьойли

18
продуктa
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество

Всекидневната е ключовата стая във всеки дом. Вниманието на всеки човек, влизащ в хола, се фокусира не само върху дизайна, но и върху подредбата на стаята. Фотьойлите са предназначени за отдих и почивка и често са оборудвани с пълнеж, който може да приеме формата на тялото. Разтегателните кресла са препоръчителни особено за стаите-гостни. Те са много компактни, не заемат много място и в същото време са много удобни.

Външно разтегателните фотьойли не се различават от обикновените кресла. Единствената разлика е възможността за трансформация. Продуктите от този тип са лесни за използване, в сгънат вид заемат малко място. Ако нямате достатъчно място в хола на апартамента, един фотьойл-легло би свършил чудесна работа.

В случай, че стаята е изградена от една и съща цветова гама, можете да направите ярък цветен акцент, като поставите необичайно оцветено кресло. Това определено ще привлече вниманието на гостите ви и ще зарадва окото. Моделите в светли нюанси се вписват перфектно в интериора на светлата всекидневна. Стилно бяло, светло жълто или синьо кресло би се вписало идеално в модерен или класически интериор.

Какви са предимствата на фотьойлите

В тази категория ти предлагаме холни фотьойли в различни размери и дизайн. Разгледай продуктите и избери подходящите за твоята всекидневна. Някои са с функция за сън, а други са просто качествени и модерни. Всички модели са удобни и релаксиращи, което е най-важното в случая, от което най-много се нуждаеш и самия ти!

Повечето кресла в онлайн магазин МебелМаг са разтегателни, а като добавим и ниските цени, се превръщат в едни от предпочитаните артикули… Снабдени са със специален механизъм, който придава на меката мебел технологично звучене, а ежедневната й употреба ще допринесе за приятните моменти в края на деня, разбира се, в компанията на любимите ти хора. Можеш да избереш бъдещия си фотьойл и в актуален цвят, както и да го поръчаш с бърза доставка, за да го интегрираш в дома си и своя ден, колкото се може по-скоро.

Как да избереш подходящия

За да се насладиш напълно на домашната обстановка, е нужно да се погрижиш за практичното и съвременно обзавеждане на дневната, което задължително включва и хубав фотьойл, на който да се излегнеш в края на деня пред телевизора или с книга в ръка, да забравиш за ежедневните неволи и личните проблеми. Изборът на този вид мека мебел е основополагащ за твоя личен комфорт, за това да ти е хубаво вкъщи, просто хубаво… Избери фотьойл на база критерии, като:
Материали за изработка, вид на дамаската;
Размери - височина, ширина и дължина;
Цвят и дизайн;
Функция сън и площ за спане;
Функционалност и практичност;
Вид механизъм;
Цена.
Винаги е добре да имаш поне един ултра удобен фотьойл в дома си. Той ще е твоя най-верен помощник в борбата със стреса и умората, а понякога дори и със скуката. На него ще разчиташ вечер след работа и сутрин във времето за кафе, през уикендите, когато искаш да релаксираш пълноценно - винаги и по всяко време.

Защо да купиш от МебелМаг

Не се и съмняваме, че си падате по ниските цени и високото качество. Сигурни сме, че обичаш класните решения, защото няма човек, който да не ги харесва и иска за себе си. Но вероятно се колебаеш дали комбинацията от всичко това е възможна? Възможна е! Магазин МебелМаг е доказателство, че бюджетното обзавеждане на дома може да не изключва нищо - нито естетиката, нито практичността, нито рентабилните решения. Увери се сам!

Виж още
Виж по-малко