Доставка и качване

Осигуряваме доставка до цяла България със специализиран собствен транспорт. 

Срокът на доставка е посочен в описанието на всеки продукт. При поръчки на изплащане, срокът на доставка започва да тече от датата на подписване на договора за стоков кредит. 

Доставката е безплатна и се извършва в определен от нас ден, за който сме те информирали предварително по телефона. Нашият шофьор ще ти се обади поне 30 минути преди да е на адреса и ще може да те изчака на адреса не повече от 15 минути, след което ще продължи към следващия по график адрес. За повторна доставка таксата е 25 лв.

Мебелите обикновено са обемни стоки, които ще пристигнат в немалък брой големи и тежки пакети. Един спален комплект, например, може да се състои от 10 до над 20 пакета, някои от които с височина над 200 см и тегло над 30 кг. Ако прецениш, че няма кой да ти помогне с качването на пакетите до дома, ние можем да ти съдействаме. Услугата „Качване“  предлагаме само за гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна, гр. Бургас, гр. Благоевград и гр. Русе. Желателно е услугата „Качване“  да заявиш по време на поръчката. Няма възможност да се възползваш от нея, ако я заявиш по време на доставката. Цените на услугата „Качване“  са посочени в описанието на всеки продукт.

Ако няма да използваш услугата „Качване“ , е задължително да съдействаш на шофьора при разтоварване на твоите мебели от буса.

Услугата „Качване“ се извършва от наши оторизирани партньори в страната.