За да се чувстваш комфортно, пазарувайки при нас, ти даваме гаранция на цената под формата на ценова компенсация:  

Преди доставка:  

Ако си направил поръчка при нас и констатираш понижение на цената на поръчания артикул, можеш да ни се обадиш на 070050555 или да ни пишеш на електронна поща [email protected] и ние ще коригираме цената в твоята поръчка.  

След доставка:   

• Ако в рамките на 7 дни след доставката, констатираш, че същият продукт може да бъде закупен на по-ниска цена в нашия онлайн магазин www.mebelmag.bg,  ще ти възстановим разликата.   

• За да се възползваш от ценовата компенсация, е необходимо да попълниш всички данни в предоставения за целта формуляр.  

• За да е валиден формулярът, е необходимо да е придружен от приемо-предавателен протокол, който получаваш заедно с доставката на продуктите.   

• Ако желаеш да върнеш продукт, за който е ползвана ценова компенсация, се възстановява сумата с приспадната ценова компенсация.  Ценовата компенсация не важи, ако:  

• Продуктовите спецификации са различни;  

• Изминали са повече от 7 (седем) календарни дни след доставката на продукта.  Всеки клиент има право да се възползва еднократно от ценовата компенсация.

Ценовата компенсация можеш да заявиш в магазина, в който си направил своята поръчка или на електронна поща [email protected]. Ценовата компенсация се изплаща само по банков път в 14-дневен срок от подаването на формуляра за упражняване на правото на ценова компенсация.   

Формулярът за упражняване на правото на ценова компенсация можеш да изтеглиш тук: формуляр - ценова компенсация.