Спални комплекти с матрак

172
продуктa
Филтри
Тип
Цвят
Размер на матрак
Дължина на гардероба
Категории
Тип
с LED осветление
с повдигащ механизъм
с ракла
Цвят
американски дъб с визон бежовамерикански дъб с меден мраморантрацит гланц с пино пасаденаантрацит с речен пясъкартизанартизан с бялоартизан с бяло гланцартизан с графитартизан с кашмир гланцастра с тъмно капучиноателие лайт с ателие даркблонд сърфейс с лате матбор алан и шермънбял гланцбял гланц с бялобял гланц с бяло гладкобял гланц с графитбял гланц с дъб ойстърбял гланц с малтабял гланц с мраморбял гланц с орех адмиралбял гланц с пустинен пясъкбял гланц със сонома арвенбял дъб с графитбяло гланц с мрамор гланцбяло гланц с черен гланцбяло гланц с черно гланцбяло с антрацитбяло с бяло гланц и антикбяло фладер с бяло гланцбяло фладер с дъб суровбяло фладер със сонома арвенграфит с денвър и бял гланцграфит с дъб дакотаграфит с дъб елегансграфит с дъб крафт табакграфит с дъб суров и кашмирграфит с кашмир и денвърграфит с мрамордъб артисан с бяло хайглосдъб барок с черно шагредъб бланко с антрацитдъб бланко с тъмно капучинодъб вотан с чернодъб вотан с черно шагредъб вотан със светъл вотандъб дакота с бяло гладкодъб дакота с бяло фладердъб дакота с графитдъб елеганс с бялодъб елеганс с графитдъб елеганс с тъмно капучинодъб елеганс, бял и тъмно капучино гланцдъб какао с кестен вирджиниядъб какао със сатендъб канзас и златен мрамордъб канзас с чернодъб кафе с бяло гладкодъб крафт бял с базалтдъб крафт бял с бял гланцдъб крафт бял с дъб крафт сивдъб крафт бял с лилаво супер гланцдъб крафт бял с тиково дърводъб крафт бял с тюркоаздъб крафт бял с чернодъб крафт бял с шермъндъб крафт бял със светъл виолетдъб крафт сив с бяло гладкодъб крафт сив с дъб крафт бялдъб крафт сив със сатендъб крафт табак с графитдъб крафт табак с дъб крафт сивдъб мока с бял гланцдъб мока с бяло гланцдъб навара с черно шагредъб ойстър с бял гланцдъб ойстър с галакси антрацит гланцдъб пиемона с графит и карбон матдъб платинен с бяло гладкодъб сонома с бяло гладкодъб сонома с венгедъб суров и тъмен бетоневоук коуст с антрацитевоук коуст с антрацит гланцевоук коуст с бял гланцевоук фосил с бял гланцзлатен дъб с бялозлатен дъб с венгекастело грейдж с бял гланцкастело коняк с черен гланцкафяв дъб пиемона с графит и сатенкафяв дъб пиемона с лате ултра маткобалт гланц със сонома арвенколониален дъб с черномалта с антрацитмока с латеолд стайл с графитолд стайл с черно шагреолд стайл с черно шагренорех адмирал със сатенпесаро с графитпесаро с тревизосатен с бяло гланц и сономасветла сонома с бялосветла сонома с бяло гладкосветъл вотан с антрацитсонома арвенсонома арвен с бял гланцсонома арвен с бяло гладкосонома арвен с бяло гланцсонома арвен със сонома шокотабак крафт с чернотиково дървотъмен бетон и бор алантъмен бетон със златен дъбтъмен британски дъб с медена перлатъмна сономатъмна сонома с базалттъмна сонома с графитчерно с бял гланцчерно с бялочерно с мраморчерно шагре и бял гланцчерно шагре с дъб канзас
Размер на матрак
Дължина на гардероба
80
110
120
125
135
137
141
150
155
156
160
165
169
170
173
180
183
185
187
195
200
203
204
205
210
220
223
226
230
250
270
315
449
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
Матракът включен ли е в цената на спалните комплекти?

Всички комплекти предлагани от МебелМаг се предлагат с включен матрак, като нашите клиенти могат да изберат между три различни варианта.

От какъв материал са изработени предлаганите спални комплекти?

Предлаганите спални комплекти са изработени от ПДЧ материал. Основно използваната дебелина на материала е 16 мм, но се предлагат и спални комплекти с дебелина 18 мм. При някои от спалните комплекти са използвани както МДФ детайли, така и огледала и стъкла.

Какъв цвят да бъде спалния комплект?

Препоръчваме на нашите клиенти да изберат такъв цвят спален комплект, който да бъде в кореспонденция с другите цветове в помещението (боя, мазилка, ламинат, врати и др.)

Механизмът за повдигане на матрака включен в цената на спалния комплект?

В някои от предлаганите спални комплекти механизмът за повдигане на матрака е включен в цената като това е изрично упоменато в неговото описание. При по-голямата част от спалните копмплекти обаче е необходимо той да бъде закупен отделно.

Всеки дом се нуждае от удобни мебели. И както избираме мебелите за дневната с дни, така трябва внимателно да подберем и спалното обзавеждане, тъй като там прекарваме най-хубавото време от деня, а именно почивката и съня. За да сме сигурни, че ще можем да разпуснем максимално и най-вече удобно, трябва да се уверим, че избираме не само модерни спални комплекти, но и качествени.

Можете да откриете спални комплекти с включен матрак, както и такива, на които да се добави друг спрямо вашите изисквания. Някои хора обичат мек матрак, други пък твърд, а може да се спрете и на такъв, който е комбиниран.

Имате възможност да изберете качествени мебели за спалня в конфигурации, каквито биха отговорили най-добре на изискванията ви, но и на цялостния интериор в стаята.

Едни от най търсените са тези комплекти спални с гардероб и включени още нощни шкафчета. По този начин няма да търсите и да съчетавате отделните компоненти да си паснат по вид и цвят, защото всичко ще е един вид. Най-добре е да добавите, ако помещението го позволява, и скрин. С негова помощ ще поберете допълнителни вещи, дрехи или др., за които не намирате място.

Голямото разнообразие, което се предлага ви гарантира, че със сигурност ще откриете това, което търсите.

Спални комплекти

Спални комплекти – същност и характеристики

Спални комплекти – същност и характеристики

Ние от магазин МебелМаг сме подбрали в категория „Спални комплекти“ комбинации от продукти, които ще ти помогнат да обзаведеш своята спалня по-бързо, лесно и удобно отвсякога. Елементите на спалните комплекти са съчетани помежду си така, че да създадат най-висока степен на естетика и хармония в помещението. Освен това общата цена на предлаганите спални комплекти е доста по-изгодна за теб в сравнение с цените, които би заплатил при закупуване на мебелите поотделно. Казано накратко – категория „Спални комплекти“ предлага на потребителя поредица от предимства в най-различни аспекти. Предстои да научиш кои точно типове мебели влизат в стандартните спални комплекти, налични в МебелМаг.

Кои мебели са част от стандартните спални комплекти на МебелМаг?

Дизайнерите на МебелМаг умело са съчетали в спални комплекти спални, гардероби, скринове и нощни шкафчета. Към тези продукти специално за нашите верни клиенти е добавен и подарък матрак. По-надолу ще научиш малко повече информация за ролята и приложенията на всеки един от споменатите продукти в спалнята.
спални комплекти 2Голямо разнообразие на спални комплекти

Спалните естествено са най-важната част от всички спални комплекти и от обзавеждането на спалното помещение като цяло. Истината е, че човек прекарва една трета от своя живот в сън. От спокойствието и пълноценността на този сън зависи неговата кондиция на следващия ден и дори здравословното му състояние в дългосрочен план. За да са налице най-добрите възможни условия за сън, е нужно леглата да бъдат здрави и стабилни, да осигуряват необходимата опора на тялото и в същото време да носят усещане за удобство и комфорт. Именно такива спални сме подбрали в категория „Спални комплекти“, за да ти гарантираме не само сладки сънища, но и по-високо качество на живота и продуктивност в ежедневието.

Гардеробите също задължително се съдържат в стандартните спални комплекти, тъй като тяхното присъствие в спалното помещение е крайно необходимо. В гардеробите се съхраняват одеяла, дрехи, възглавници и най-различни други принадлежности. Имаш възможност да избираш измежду гардероби с различен брой крила (еднокрили, двукрили, петкрили),в разнообразни цветове и нюанси, както и с множество допълнителни екстри (плъзгащи врати, огледала и т.н.). Залагайки на магазин МебелМаг, ти ще получиш спални комплекти с функционални и естетически издържани гардероби, които освен в спалнята биха ти вършили чудесна работа и в коридора или антрето.

Още един тип принадлежности, част от стандартните спални комплекти, които служат за съхранение на вещи и принадлежности, са скриновете. Освен тази своя основна роля, те могат да се използват и като практична тоалетка или красив интериорен акцент. Скриновете, които ще получиш в рамките на закупуваните от МебелМаг спални комплекти, са здрави, качествени и силно устойчиви във времето.
Спални комплекти 3Изберете спални комплекти от MebelMag

Нощните шкафчета са още един задължителен атрибут във всяка спалня и поради тази причина се предлагат заедно с всички спални комплекти на МебелМаг. Освен че придават завършеност на интериора, на тях могат да бъдат поставени предмети, които да са ти под ръка винаги когато си почиваш и релаксираш. Най-необходимите подобни предмети са чаша с вода, телефон и книга. МебелМаг ще ти предостави в рамките на закупените спални комплекти практични нощни шкафчета, които биха се превърнали в твои незаменими помощници, повишаващи значително личния ти комфорт и полезността от редовната почивка.

Както вече казахме, в допълнение към закупените спални комплекти от МебелМаг потребителят ще получи и матрак като подарък. Матрак, който е напълно съвместим със съответната спалня и ще ти гарантира максималните количества удобство и комфорт през нощта. МебелМаг ти дава възможност да избираш между разнообразни типове матраци – еднолицев и двулицев, по-твърд и по-мек, с различна технология на изработка и добавени екстри, така че да откриеш най-подходящия продукт за своите изисквания и да посрещаш новия ден със свежест и добро настроение.

Защо да заложиш на спални комплекти от магазин МебелМаг?

Спални комплекти 4Изключително добри спални комплекти
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Най-високо качество - МебелМаг работи директно с водещите производители на спални комплекти в България. Това ни дава възможност да подбираме добре асортимента си, гарантирайки, че всички елементи на предлаганите от нас спални комплекти са наистина от най-високо качество.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Изгодни цени - в допълнение към най-високото качество, ние от МебелМаг ще ти предложим спални комплекти на изключително изгодни цени. Спални комплекти на цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител. Артикулите от категория "Спални комплекти" на МебелМаг дават възможност на максимално широк кръг от хора да се сдобият с функционално и естетично обзавеждане в своето спално помещение.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Редовни промоции - промоциите и намаленията в цените на определени артикули са редовна практика в онлайн магазина на МебелМаг. Практика, която важи в пълна степен и за категория "Спални комплекти". Препоръчваме ти редовно да следиш специалните ни оферти, за да имаш възможност да се сдобиеш с най-добрите спални комплекти на пазара, заплащайки за тях невероятно ниски цени.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Доставки в цялата страна - независимо в коя част от страната се намираш, МебелМаг ще ти достави съответните спални комплекти до посочения от теб адрес. Можеш също така да дойдеш на място и да разгледаш отделните елементи от набелязаните спални комплекти преди извършване на покупката. Физическите ни магазини се намират в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Карлово.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Професионален монтаж - освен доставка, МебелМаг предлага и услуга по монтаж на отделните елементи от закупените спални комплекти. Професионалните ни монтажисти не само ще извършат монтажа бързо и качествено, но и ще почистят стаята от всички кашони, найлони и стърготини.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг: Опция за изплащане - и не на последно място, даваме ти възможност да кандидатстваш за стоков кредит директно онлайн при правене на поръчката или в нашите физически магазини.
 • Спални комплекти от магазин МебелМаг – за перфектното обзавеждане на твоята спалня!

  Виж още
  Виж по-малко