Матраци Тед

9
продуктa
Филтри
Размер на матрак
Категории
Размер на матрак
120/190
140/200
144/190
160/200
164/190
180/200
82/190
90/200
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество

За Матраци Тед

Матраци Тед е сред най-качествените и надеждни марки за спални продукти, които можеш да откриеш на пазара. Вече години наред тя е предпочитан избор не само за българските потребители, но и за потребители от почти целия Балкански полуостров. Продуктите от каталога на Матраци Тед се произвеждат в иновативна и отговаряща на международните стандарти база в град Пловдив. Оттам Матраци Тед се разпространяват на територията на цялата страна, както и в чужбина. В следващите редове ще ти разкажем за особеностите и отличителните характеристики, които стоят в основата на успеха на Матраци Тед.

Матраци Тед – особености и отличителни характеристики

Матраци Тед 1

Вижте каталога ни с матраци Тед

Няколко са отличителните характеристики, гарантиращи основните конкурентни предимства на Матраци Тед и трайното им присъствие в потребителските предпочитания. Срец въпросните характеристики са висококачествените суровини, от които се изработват Матраци Тед, богатата и разнообразна продуктова гама, както и спазваните екологични стандарти при производството. Ето малко повече информация за всяко едно от споменатите конкурентни предимства на Матраци Тед:

 • Матраци Тед: висококачествени суровини - компанията – собственик на Матраци Тед освен производител на спални продукти, е и най-големият такъв на пружинни пакети за Балканския полуостров. Пружинните матраци на почти всички водещи марки за спални продукти в България, както и на брандове от други балкански страни, са изработени именно от тези пружинни пакети. Качеството на пружинните пакети носи гаранция за здрава и стабилна опора на човешкото тяло през нощта, както и за устойчивост и възможност за използване на матрака за дълъг период от време.
 • Матраци Тед: богата и разнообразна продуктова гама - марката Матраци Тед далеч не се ограничава само и единствено до производството на пружинни матраци. В нейния каталог са налични също така спални продукти с пенополиуретан или мемори пяна, както и такива с добавени най-различни екстри (напр. сребърни нишки за предпазване от микроорганизми и алергични симптоми). Независимо какъв тип спален продукт си търсиш, определено няма да сбъркаш, ако заложиш на Матраци Тед.
 • Матраци Тед: екологични стандарти - Матраци Тед е сред българските марки, които стриктно спазват най-новите екологични стандарти и се стремят да предлагат на пазара продукти, които са напълно безвредни както за потребителите, така и за околната среда. Можеш да бъдеш сигурен, че всички спални продукти от каталога на Матраци Тед са произведени с грижа за твоето здраве и кондиция. Освен спокоен сън и пълноценна почивка, те ще ти осигурят висока степен на комфорт и липса на алергични реакции и други нежелани симптоми.
 • Продуктите на Матраци Тед в магазин МебелМаг

  Матраци Тед 2

  Изберете нашите матраци Тед

  Ние от магазин МебелМаг внимателно подбираме най-качествените, изящни и отговарящи на нуждите и изискванията на съвременния потребител спални продукти на Матраци Тед. По-надолу в текста ще ти представим част от моделите на Матраци Тед, които можеш да откриеш при нас:

  Матраци Тед: Ава (двулицев) – един класически модел на Матраци Тед, състоящ се от пружинна система тип бонел и добавени слоеве полиуретанова Body Care пяна. Гарантира устойчива опора, дори в точките, където натискът е най-голям, а самата полиуретанова пяна следва извивките на човешкото тяло, допълнително повишавайки комфорта през нощта. Мемори частиците в прошивката на този продукт от каталога на Матраци Тед бързо възстановяват своята форма, давайки ти възможност винаги да се наслаждаваш на нежна и гладка повърхност.

  Матраци Тед: Ексклузив Мемори Силвър (двулицев) – част от сребърната колекция на Матраци Тед. 7-зоновата мултипокет пружинна система в съчетание с добавената мемори пяна гарантират оптимално адаптиране спрямо извивките на човешкото тяло. Вплетените сребърни нишки в иновативния спален продукт на Матраци Тед пък притежават антиалергично и антибактериално действие и спомагат за цялостното поддържане на по-добра хигиена по отношение на средата за сън.
  Матраци Тед 3

  Вземете матраци Тед

  Матраци Тед: Фаворит Нова Ортопедик (двулицев) – сред най-популярните и закупувани от потребителите спални продукти на Матраци Тед. Това се дължи преди всичко на отличните ортопедични качества, потвърдени от независими международни лаборатории. Ядрото се състои от 7-зонова адаптивна система, която осигурява правилната позиция на човешкото тяло през нощта и предпазва от изкривяване. Слоевете от полиуретанова Body Care пяна и мемори пяна от своя страна елиминират точките на напрежение и натиск, и гарантират пълноценна почивка. И не на последно място, дамаската на този продукт на Матраци Тед е изработена от деликатен текстил с антистатично третиране.

  Матраци Тед: Флекс Фюжън (двулицев) - част от ергономичната колекция от ново поколение на Матраци Тед. Основната функция на тази колекция на Матраци Тед е да осигури надеждно противодействие на гравитационните сили, без да причинява натиск и напрежение върху човешкото тяло. Сърцевината на Флекс Фюжън е изградена от три слоя – двустранно профилирана пяна Body Soft, Body Care пяна и HR пяна. Подобно съчетание създава едновременно достатъчно високи дози на плътност и еластичност, и спомага за пълното отпускане на тялото по време на сън.

  Матраци Тед: Армида (еднолицев) – еднолицев матрак от каталога на Матраци Тед, създаден по иновативната технология Flexible Technology. По своята същност Flexible Technology е формула, в която влизат няколко разновидности на пенополиуретан (вкл. обогатен с растителни екстракти) и дава възможност за изграждане на съвършени матрични ядра. Този спален продукт спомага за облекчаване на нежеланите симптоми при хора, страдащи от болки в кръста или гръбначната област. В допълнение, профилираната повърхност стимулира нормалното кръвообращение и предоставя допълнителни дози комфорт.

  Защо да закупиш Матраци Тед от магазин МебелМаг?

  Матраци Тед 4

  Водещи матраци Тед

  При нас в МебелМаг са подбрани най-добрите и актуални модели спални продукти от марката Матраци Тед. Модели, които се предлагат на конкурентни и съобразени с тенденциите и особеностите на българския пазар цени. В нашия онлайн магазин също така редовно са налице определени артикули на промоция, които ти позволяват да направиш желаното обзавеждане на своето спално помещение при минимални разходи.

  МебелМаг извършва безплатни доставки на Матраци Тед, други спални продукти и мебели на територията на цялата страна. Ако желаеш да разгледаш на място набелязаните от теб модели на Матраци Тед, те каним да посетиш физическите ни магазини. Те се намират в градовете София, Пловдив, Карлово и Гоце Делчев.

  Матраци Тед от магазин МебелМаг – комфорт и пълноценен сън на максимално изгодна цена!

  Виж още
  Виж по-малко