Матраци Симеонов

14
продуктa
Филтри
Размер на матрак
Категории
Размер на матрак
120/190
120/200
140/200
144/190
144/200
160/200
164/190
164/200
180/200
82/190
82/200
90/200
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
Къде се произвеждат матраци СИМЕОНОВ?

Матраци СИМЕОНОВ се произвеждат в гр.Пещера.

Кой модел матрак СИМЕОНОВ да избера?

Обикновено матраците, които съдържат в конструкцията си някакъв вид пружинен пакет, се характеризират с умерената или под умерената твърдост на усещане, а тези, които не съдържат пружинен пакет, а само пенополиуретан и мемори пяна, с твърдост над умерената. Изборът на матрак от различните видове зависи от вашето предпочитание и усещане за комфорт.

Какво трябва да знаеш за Матраци Симеонов?

Матраци Симеонов е сред най-популярните и реномирани марки за спални продукти на българския пазар. Тя предлага изключително богата и разнообразна продуктова гама, способна да задоволи вкусовете и изискванията на всеки един потребител. В тази продуктова гама влизат еднолицеви и двулицеви матраци, детски и топ матраци, както и аксесоари за тях от най-високо качество. Производството на Матраци Симеонов се осъществява в град Пещера, откъдето спалните продукти се доставят на територията на цялата страна. По-надолу в текста ще ти разкажем малко повече за отличителните характеристики на Матраци Симеонов, както и за артикулите от марката, които ще откриеш в магазин МебелМаг.

Отличителни характеристики на Матраци Симеонов

Матраци Симеонов 1

Купете матраци Симеонов от MebelMag

Няколко са отличителните характеристики на Матраци Симеонов, които правят марката разпознаваема за потребителите и предпочитан избор във все повече съвременни спални. Сред тях са високото качество и прецизността при изработката на отделните спални продукти, адекватните за българския пазар цени, както и разнообразните модели и серии с включени допълнителни екстри.

 • Матраци Симеонов: качество и прецизност – Матраци Симеонов се е утвърдила като марка, която предоставя на потребителите подходящите продукти за гарантиране на техния спокоен и пълноценен сън. За изработката на Матраци Симеонов се използват само и единствено висококачествени материали, като в процеса се влагат максимални дози прецизност, внимание и грижа за комфорта на човешкото тяло. Залагайки на Матраци Симеонов, можеш да бъдеш сигурен, че ще получиш артикул, благоприятстващ твоята отпускаща почивка през нощта и зареждането ти с енергия за следващия ден.
 • Матраци Симеонов: адекватни цени – цените на Матраци Симеонов са напълно адекватни за българския пазар. Те дават възможност на широк кръг от потребители да се сдобият с качественото и надеждно спално обзавеждане, от което имат нужда тялото и организмът им. Матраци Симеонов е решението, което ще ти донесе желания комфорт в спалнята на цена, напълно вписваща се в твоите финансови възможности и предвиден бюджет.
 • Матраци Симеонов: богата и разнообразна гама – Матраци Симеонов предлага разнообразни модели матраци по отношение на фактори като материали, размери и допълнителни екстри. В зависимост от своите вкусове и предпочитания, би могъл да си закупиш спален продукт от марката, изработен от мемори пяна, полиуретан, покет пружини. Налични са и специални серии Матраци Симеонов, предназначени за потребители с по-специфични нужди и изисквания. Матраците от серията „Бамбук“ например са с добавени антибактериални и антиалергични свойства, като в същото време имат способността да абсорбират нежеланите миризми.
 • Продуктите на Матраци Симеонов в магазин МебелМаг

  Матраци Симеонов 2

  Богат избор на матраци Симеонов

  Магазин МебелМаг предлага най-добрите модели от каталога на Матраци Симеонов. Модели, които са специално подбрани за нуждите на нашите клиенти във връзка със спокойния сън и пълноценната почивка през нощта. В следващите редове ще ти представим някои от тях:

  Матраци Симеонов: Бамбук Бонел (еднолицев) – с ядро от двойноконусни стоманени пружини и добавен латексиран филц, който спомага за изолирането и обезшумяването им. Този модел Матраци Симеонов осигуряват допълнителен комфорт благодарение на добавените полиуретанова пяна и вата, както и на плътния слой от бамбукови нишки. Последните притежават отлични антибактериални и абсорбиращи свойства. Залагайки на модел Бамбук Бонел от каталога на Матраци Симеонов, ти ще получиш здрав и приятен на допир спален продукт, който освен всичко друго осигурява и перфектна вентилация през нощта.

  Матраци Симеонов: Бамбук Покет с мемори (еднолицев и двулицев) – ортопедичен спален продукт от каталога на Матраци Симеонов със средна твърдост. Ядрото (покет) по своята същност представлява система от индивидуално опаковани пружини, всяка от които заема индивидуална позиция в зависимост от извивките на човешкото тяло. Бамбук Покет с мемори на Матраци Симеонов осигурява отлична опора и стабилност през нощта, като е подходящ и за хора с по-високо тегло. Добавените бамбукови нишки съвсем естествено носят необходимата защита срещу вредни бактерии и микроорганизми, както и срещу миризми и влага.
  Матраци Симеонов 3

  Оферти за матраци Симеонов

  Матраци Симеонов: Бамбук Полиуретан с мемори (еднолицев и двулицев) – още един ортопедичен тип матрак, който е дело на Матраци Симеонов. Ядрото му е изградено от дебел слой полиуретанова пяна, която е изключително устойчива на деформации. Тя осигурява висока степен на стабилност, както и здравословна поза на човешкото тяло, благоприятстваща спокойния сън и пълноценната почивка. Този модел на Матраци Симеонов съдържа също така високотехнологична мемори пяна, предоставяща допълнителни дози лекота и комфорт.

  Матраци Симеонов: Бонел Стандарт (еднолицев) - класически модел на Матраци Симеонов, който е избиран от потребителите най-вече заради отличното съотношение между качество и цена. С ядро от двойноконусни стоманени пружини, добавени полиуретанова пяна и вата, както и приятен на допир жакардов плат. Имай предвид обаче, че се препоръчва за по-слаби натоварвания, което не го прави подходящ за хора с по-голямо тегло.

  Защо да закупиш Матраци Симеонов от магазин МебелМаг?

  Матраци Симеонов 4

  Вижте нашите предложения за матраци Симеонов

  На първо място, ние от магазин МебелМаг подбираме най-доброто от продуктовата гама на Матраци Симеонов. При нас ще откриеш модели от марката, напълно отговарящи на твоите нужди, изисквания и предпочитания, както и на естетическите характеристики на спалното ти помещение. Цените, които предлагаме за Матраци Симеонов, са конкурентни и съобразени с финансовите възможности на средностатистическия потребител. В допълнение, в онлайн магазина ни непрекъснато са налице определени артикули на промоция, в това число и спални продукти от марката Матраци Симеонов. Така че ако следиш редовно специалните ни предложения, ще имаш възможност да обзаведеш своята спалня на възможно най-изгодна за теб цена.

  МебелМаг извършва доставки на Матраци Симеонов (и всякакви други спални продукти и мебели) на територията на цялата страна. Доставките са напълно безплатни и по никакъв начин няма да увеличат крайната стойност на поръчката за теб. Ако желаеш, можеш също така да дойдеш на място в нашите физически магазини и да разгледаш набелязаните от теб модели Матраци Симеонов. Магазините ни се намират в градовете София, Пловдив, Карлово и Гоце Делчев.

  Довери се на МебелМаг и закупи най-доброто от марката Матраци Симеонов при максимално изгодни за теб условия!

  Виж още
  Виж по-малко