Матраци Нани

16
продуктa
Филтри
Размер на матрак
Категории
Размер на матрак
120/190
120/200
140/200
144/190
160/190
160/200
164/190
180/200
72/190
82/190
90/200
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
Къде се произвеждат матраци НАНИ?

Матраци НАНИ се произвеждат в гр.Севлиево

Кой модел матрак НАНИ да избера?

Обикновено матраците, които съдържат в конструкцията си някакъв вид пружинен пакет, се характеризират с умерената или под умерената твърдост на усещане, а тези, които не съдържат пружинен пакет, а само пенополиуретан и мемори пяна, с твърдост над умерената.Изборът на матрак от различните видове зависи от вашето предпочитание и усещане за комфорт.

Става ли въпрос за сън, несъмнено матракът, на който спим, е най-важен, за да може всяка сутрин да се събуждаме свежи и отпочинали, готови за нови подвизи през целия ден. Добрите и качествени модели се познават по начина на изработка и материалите, които са вложени при изработката му. Едни от най-добрите, предлагани на пазара до момента, са продуктите на матраци Нани.

Богатият асортимент на тази марка предлага двулицеви и еднолицеви матраци Нани, матраци с мемори пяна, матраци за спалня или единично легло. Едни от най-известните и продавани модели пък са: матраци Нани Каспия, матрак Нани Сирена мемориНани АрубаНани МоденаНани Хавай.

Голямото разнообразие, с което разполага марката, ще отговори и на най-специфичните нужди на всеки клиент. Всеки един продукт се изработва от висококачествен материал, който ще помогне на тялото ви да се отпусне максимално и да получи качествена и дълготрайна почивка.

Размери на матраци Нани

Тук имате възможност да избирате между много различни дължини и ширини, като можете да си изберете и височината на матрака, който искате да закупите. Вие посочвате и твърдостта на повърхността, върху която ще спите, като има възможност двете половини на леглото да са с различна твърдост. 90/200, 160/200, 180/200 и др. са най-търсените варианти, а дори и да няма наличен търсения от вас размер за някои модели може да се изработи по предварително зададени параметри.

Какво трябва да знаеш за Матраци Нани?

Повече от 20 години Матраци Нани е сред водещите марки за спални продукти в нашата страна. Собственост на фирмата Паралел ЕАД, нейните продукти се създават в град Севлиево, където са налични модерни производствени мощности, отговарящи на последните стандарти в сферата. Богатата и разнообразна гама на Матраци Нани достига не само до всички части и райони в България, но и до пазарите на други страни на Балканския полуостров. В следващите редове ще разбереш кои са отличителните характеристики на Матраци Нани, гарантиращи успеха на бранда вече две десетилетия.

Отличителни характеристики на Матраци Нани

Матраци Нани 1

Каталог с матраци Нани

Матраци Нани действително спада сред марките, на които без никакво притеснение можеш да се довериш във връзка с обзавеждането на своята спалня. Тя е доказала конкурентните предимства на своите продукти, сред които използване на качествени суровини, отличен външен вид и способност за задоволяване на непрекъснато променящите се нужди и изисквания на съвременните потребители.

 • Матраци Нани: качествени суровини – Матраци Нани използва в своето производство само и единствено продукти от най-високо качество. Важно е да се отбележи, че компанията Паралел ЕАД е сред най-големите производители на полиуретанова пяна на Балканския полуостров. Полиуретанова пяна, която се използва при създаването не само на Матраци Нани, но и на останалите водещи марки спални продукти у нас. Това е така заради нейните изключителни характеристики и надеждност по отношение гарантирането на спокойствието и комфорта в спалнята. И ти самият ще се убедиш във въпросните характеристики на полиуретановата пяна, ако заложиш на Матраци Нани при обзавеждането на своето спално помещение.
 • Матраци Нани: отличен външен вид – още една причина, поради която потребителите залагат на марката Матраци Нани. Спалните продукти от тази марка са с отлични дизайни, напълно съобразени със съвременните тенденции и изисквания в домашния интериор. Благодарение на Матраци Нани ще имаш възможност да внесеш допълнителни дози стил и елегантност в спалнята и да си създадеш естетична и хармонична среда, благоприятстваща спокойния сън и пълноценната ти почивка.
 • Матраци Нани: по нещо за всеки – марката Матраци Нани предлага на пазара разнообразна продуктова гама, в която има по нещо за всеки. Тя далеч не се ограничава само и единствено до матраците от полиуретанова пяна. В каталога на Матраци Нани могат да се открият също така спални продукти от мемори пяна, пружини тип покет и бонел, и др.
 • Продуктите на Матраци Нани в магазин МебелМаг

  Матраци Нани 2

  Видове матраци Нани

  МебелМаг ти предлага най-добрите спални продукти от марката Матраци Нани, събрани на едно място. В следващите редове ще ти представим няколко предложения, които биха отговорили на нуждите и изискванията ти както по отношение на функционалност и комфорт през нощта, така и във връзка с чисто естетическите характеристики.

  Матраци Нани: Аруба Мемори Покет (двулицев) – предложение на Матраци Нани, което комбинира в себе си отличните характеристики на пружинната система тип покет, високоеластичната пяна Полифлекс и мемори пяната. Арума Мемори Покет ще ти гарантира равномерно разпределение на тежестта на тялото и максимален ортопедичен ефект през нощта. В допълнение, калъфът, с който върви този спален продукт от каталога на Матраци Нани, е с оптимизиран термоефект и притежава антиалергични силиконизирани влакна.

  Матраци Нани: Каспия Нормал (еднолицев) – продължаваме с еднолицев матрак от каталога на Матраци Нани. Каспия Нормал е изграден от сърцевина от еластични спирални пружини, обединени в пакет тип бонел. Въпросните пружини са свързани една с друга, което им позволява да реагират едновременно при натиск. Добавена е и полиуретанова пяна Kovafoam с оглед увеличаването на комфорта за човешкото тяло. Голямо преимущество на този продукт на Матраци Нани е фактът, че неговите елементи не отделят влага, което предпазва от развитието на микроорганизми във вътрешността.

  Матраци Нани: Модена (двулицев) – доста интересен модел на Матраци Нани, който е едновременно функционален и естетически издържан. Пенополиуретановата му сърцевина е изградена от няколко слоя Super Soft Elastic Foam и притежава висока ергономичност. Добавени са също така антиалергични силиконизирани влакна, спомагащи за постигане на отличен вентилационен ефект. Този продукт, част от каталога на Матраци Нани, ще ти осигури желаната стабилност и поддръжка на раменете, талията и таза. А текстилът Cashmere в прошивката представлява истинска наслада за сетивата и допълва елегантния и стилен облик, харакртерен за марката Матраци Нани.
  Матраци Нани 3

  Изберете матраци Нани

  Матраци Нани: Хавай (двулицев) - един от най-иновативните продукти на марката Матраци Нани. Ядрото е със седем зони на комфорт, гарантиращи перфектна опора и максимални количества комфорт през нощта. Самата му структура стимулира естествената циркулация на въздуха, което е важно условие за балансирането на телесната температура и осигуряването на спокоен и пълноценен сън. В допълнение, калъфът на този модел от каталога на Матраци Нани съдържа фини нефритени частици, притежаващи свойствата да отразяват топлината и абсорбират влагата.

  Матраци Нани: Сирена Ултрафлекс (двулицев) – модел на Матраци Нани с отлични ортопедични характеристики. Сърцевината му се състои от „отворени“ клетки и 3D дишаща лента, благодарение на които се гарантира високо ниво на проветривост и вентилация на влагата. Плътната и еластична пяна, съчетана със силиконизирани влакна, носи изключителни мекота и комфорт, а множеството зони правят спалния продукт на Матраци Нани подходящ за хора с всякакъв ръст и тегло. В дамаската на Сирена Ултрафлекс пък са втъкани сребърни нишки, предпазващи от бактерии и вредни микроорганизми.

  Защо да закупиш Матраци Нани от магазин МебелМаг?

  Матраци Нани 4

  Най-добрите матраци Нани

  Ние от магазин МебелМаг се стараем да подбираме най-добрите модели спални продукти от каталога на Матраци Нани, отговарящи на изискванията на съвременния потребител и тенденциите в спалния интериор. Тези качествени и комфортни спални продукти при нас могат да бъдат закупени на изключително конкурентни и достъпни за максимално широк кръг от хора цени. В допълнение, в онлайн магазина ни редовно са налице промоционални предложения, които ти препоръчваме да следиш с оглед реализирането на възможно най-изгодна за теб покупка.

  Доставки на Матраци Нани и всички други продукти, поръчани онлайн, извършваме в цялата страна, при това напълно безплатно. Ако желаеш да разгледаш на място набелязаните модели Матраци Нани, можеш да посетиш нашите физически магазини. Те се намират в градовете София, Пловдив, Карлово и Гоце Делчев.

  Матраци Нани от магазин МебелМаг – качество и комфорт за твоята спалня на максимално изгодна цена!

  Виж още
  Виж по-малко