Шкафове за офис

23
продуктa
Филтри
Цвят
Категории
Цвят
сонома арвен
сонома арвен с бяло гланц
сонома арвен със сиво кобалт гланц
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
Как да избера подходящ офис шкаф?

Най-важното при избора на подходящ офис шкаф е да бъде правилно определено неговото предназначение, а именно какво ще съхранява. Разбира се, размерът, който позволява помещението, винаги е решаващ.

От какъв материал са изработени предлаганите офис шкафове и етажерки?

Предлаганите офис мебели са изработени от ПДЧ материал с дебелина от 16 мм.

Могат ли да се поръчат с различен размер предлаганите офис шкафове?

Всички предлагани от МебелМаг офис шкафове са серийно производство и корекции в техните размери не са възможни.

Всеки модерен офис трябва да бъде оборудван с шкафове за документи и архиви. На първо място, шкафовете за съхранение на документи трябва да са просторни, но компактни и удобни. Правилните размери, конфигурация и местоположение на стелажите за офис ще помогнат за правилното управление на работното пространство.

Въпреки факта, че повечето от действията и операциите сега се извършват онлайн, все още е невъзможно напълно да се избегне използването на хартиени носители и дървени шкафове за документи. Офис стелажите са предназначени за леки товари и малки или големи предмети (кутии, документи и др.). Обикновено етажерките за папки се монтират на пешеходно разстояние от работните места, както и етажерките за класьори, за да има постоянен достъп до тях.

Като всяка модерна мебел, шкафът за папки може да бъде изработен в различни цветове, да се различава по дизайн, материали, функционалност и други характеристики. Пространството на рафтовете се използва по различни начини, според идеите на избраната организация. Най-често върху тях се поставя офис оборудване, книги, отделя се място за папки, документация и малки офис предмети. Въпреки голямото разнообразие, най-предпочитан остава дървеният шкаф за документи, в който можете да наредите архиви за дълги години назад.

Какви шкафове за офиса ще откриеш

В този раздел ще видиш мебели за работното място в разнообразни размери и цветове, дизайн и материали за изработка. Ние, от онлайн магазин МебелМаг, можем да ти предложим богата селекция от модули с рафтове за документи, които също така са снабдени и с чекмеджета за още по-голямо удобство. Всички наши продукти са достъпни на поносими цени, каквито със сигурност си се надявал да откриеш, когато си взел решението да се заемеш с обзавеждането на офиса или на работния кът у дома. Тук ще намериш:
Модулен шкаф венге с тъмна сонома;
Висок шкаф с две вратички;
Модул шкаф с един рафт;
Офис шкаф с 5 чекмеджета сонома арвен;
Модул шкаф с плъзгаща врата;
Шкафове с гланцирана повърхност и др.
Колкото по-добре е обзаведено работното ти място, с толкова по-голямо желание ще се трудиш и поемаш отговорности. Изпълнението на задачите, дори и ако са много, няма да ни затруднява особено, а в края на деня ще си на 100% удовлетворен от собствените си постижения. Избери мебели за офис с най-високо качество от МебелМаг и поръчайте онлайн с бърза доставка.

Кога са необходими офис шкафовете

Доста офисни длъжности са свързани с документообработката и стиковане на важни книжа. Същите трябва да са нагледно подредени, за да имаш бърз и лесен достъп до тях, за да не губиш време в тяхното намиране, а след това и използване. Папки, кутии и класьори - всички те е редно да имат правилна подредба, да са ти “под ръка”, да са на видимо за теб място в разгара на работния процес.

Защо да се довериш на МебелМаг

Красивият интериор трябва да присъства не само в дома ти, но и на работното ти място. По този начин ще се чувстваш винаги добре, няма да ти липсват базови и екстра удобства, а работата в офиса да те изморява толкова много. Ако изпълняваш служебните си задължения от дома, отново ще са ти нужни практични мебели, които да използваш ежедневно и да разчиташ на тях наистина много.

Избери МебелМаг, защото ние знаем какво ти е нужно, за да се чувстваш добре в службата, но и не само. Ние можем да ти предложим ниски цени, винаги голямо разнообразие от продукти и обслужване на ниво, каквото не си срещал досега!

Виж още
Виж по-малко