Офис бюра

11
продуктa
Филтри
Цвят
Категории
Цвят
сонома арвен
сонома арвен с бяло гланц
сонома арвен със сиво кобалт гланц
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
От какъв материал са изработени предлаганите офис бюра?

Предлаганите офис бюра са изработени от ПДЧ материал с дебелина 16 мм или от комбинация от ПДЧ плоскости с дебелини 16 мм и 25 мм.

Може ли да бъде променен размерът на предлаганите офис бюра?

Всички предлагани от МебелМаг офис бюра са серийно производство и корекции по техните размери не са възможни.

Почти всички проблеми, свързани с правилната организация на работното пространство за компютър, се решават в процеса на избор на компютърно бюро. Този продукт трябва да отговаря максимално на изискванията за ергономичност и да заема възможно най-малко място в стаята. Бюрото за компютри трябва да се хармонизира с интериора на стаята и в същото време да предоставя на потребителя възможност за ефективна работа.

Стандартната дължина на една компютърна маса е около 110-140 см. Дългите големи бюра се правят предимно за офиси или у дома, за двама ученици. Ширината на компактното бюро е 50-80 см. Правилният избор на размера на бюрата за лаптопи, което може да бъде право или овално, се определя от параметрите на монитора и допълнителните компютърни компоненти. В малка стая, за да се спести място, дървеното бюро е оборудвано с рафтове и ниши.

В голяма стая работното пространство на масите за офис може да се увеличи хоризонтално поради допълнителни плотове и шкафове. Самостоятелните бюра са предпочитани за детски стаи, тъй като не заемат много място и в същото време вършат чудесна работа на ученика. В каталога можеш да откриеш разнообразни дизайни дървени бюра и да избереш най-подходящия за интериора на своя дом или офис.

Как да избереш подходящо офис бюро

Тази мебел е предназначена най-вече за компютър, за да има къде да прибереш използваните от теб офис принадлежности, включително и документацията, с която боравиш. За да не губиш време в намирането на пособията, е нужно те да са на една ръка разстояние от теб, като например в наличните към работната маса шкафчета. Преди да избереш конкретен модел офис бюро, трябва да си дадеш време, за да обмислиш всеки един технически детайл, който смяташ, че би бил от значение. Като например:

 • Дизайн;
 • Размери - дължина, широчина и височина;
 • Материали за изработка;
 • Брой чекмеджета към офис бюрото;
 • Свободно пространство в областта на краката;
 • Цвят;
 • Цена.

Подобен интериорен компонент за работното място би следвало да е на първо място удобен. Бюрото трябва да ти предлага функционалност, да не те затруднява в извършването на обичайните професионални задачи, да те кара да се чувстваш удобно през всичките часове, прекарани зад компютъра. Много често, именно поради отсъствието на качествено и модерно обзавеждане, мотивацията за работа не е на ниво, което осуетява и добрата продуктивност. Не допускай това да се случи с теб и заложи на предложенията от мебели МебелМаг - винаги страхотни!

Какви видове ще откриеш

В категорията ще срещнете голямо продуктово разнообразие, което включва офис бюра от следния вид:

 • С врата и чекмедже дъб крафт бял;
 • Ъглово венге тъмна сонома;
 • С дължина 100 см сонома арвен;
 • С дължина 120 см;
 • Модули с дължина 120 см, 145 см, 148 см, и др.;
 • Контейнери с гланц и др.

Избери удачното за твоето работно място решение и се наслади на пълното удобство в службата или у дома.

Защо да поръчаш от МебелМаг

Държим изключително на качествените предложения, които със сигурност харесваш и ти. Освен обаче прецизната изработка, ние можем да ти предложим още и конкурентни цени, съвременни решения и отлично обслужване, което включва и бърза доставка на закупените от теб продукти.

Виж още
Виж по-малко