Кухненски ъгли

54
продуктa
Сортиране
Най-нови
Цена (ниска към висока)
Цена (висока към ниска)
А -> Я
Я -> А
Ограничено количество
Често задавани въпроси
Разполагат ли с функция сън предлаганите кухненски ъгли?

Почти всички предлагани от МебелМаг кухненски ъгли разполагат с функция сън, като са използвани различни видове механизми за разтягане.

От какви материали са изработени предлаганите кухненски дивани?

Предлаганите кухненски дивани са изработени от основа от ПДЧ материал и масивна дървесина, в комбинация с пенополиуретан и дамаска за завършване на пълната визия на диваните. В някои от тях са вложени и други материали, основно метал при механизмите за функция сън.

Кръгла или правоъгълна маса да избера за кухненски ъгъл?

Подбирайки формата на кухненската маса, е добре да бъдат съобразени формите на останалите мебели и аксесоари в помещението - ако те следват по-скоро кубични форми, избери кухненска маса също с такива, а ако следват овални форми - избери кухненска маса отново с този тип форми.

Може ли да бъде променен цветът на предлаганите кухненски ъгли?

Нашите клиенти могат да изберат да поръчат предлаганите кухненски ъгли само в посочената палитра от варианти. Корекции в дамаската и цвета на кухненските ъгли не са възможни.

Може ли да бъде променен размерът на предлаганите кухненски ъгли?

Всички предлагани от МебелМаг кухненски ъгли са серийно производство и корекции по техните размери не са възможни.

Кухненските ъглови дивани създават усещане за комфорт, позволявайки не само да приготвяш ястия в кухнята, но и да прекарвате времето си приятно на вечерни събирания с приятели или роднини. Освен това на трапезните ъгли можеш не само да хапнеш, но и да правиш ежедневни неща, отпуснат в комфорта на дивана. Кухненският диван е страхотно място за четене на книга или работа на лаптопа, докато си удобно разположен, което ти позволява да прекараш дълго време на него, без да изпитваш дискомфорт.

Предимството на ъгъла за кухня е големият капацитет. На стол или табуретка може да седи само един човек, докато тази мебел позволява седенето на много души, според неговия капацитет. Диваните за кухня с места за съхранение са изключително удобни, особено в малки кухни. На пръв поглед тази функция може да не изглежда толкова необходима, но с течение на времето съдовете и кухненските уреди се натрупват. Никога няма достатъчно място за съхранението им.

Огромен плюс е наличието на функция легло в някои модели ъглови дивани за кухня, което е много удобно в случай на пристигане на гости, които трябва да пренощуват. Мястото за спане се използва и като допълнително място за почивка на домакинството.

Кухненски ъгъл – какви функции притежава?

Кухненският ъгъл е мебел, която може да се срещне във все повече съвременни кухни и трапезарии. По своята същност той е тип диван, който е предназначен за ползване в трапезарията. Неговата роля в стаята съвсем не се изчерпва с възможностите, които осигурява за комфортно настаняване около масата по време на обяд или вечеря. В следващите редове ще разбереш какви точно функции притежават артикулите от категория „Кухненски ъгъл“ и защо биха били подходящи и за твоя дом:

Кухненски ъгъл 1Намерете най-добрите оферти за кухненски ъгъл

  • Кухненски ъгъл: Комфортно място за сядане – разбира се, няма как да не започнем с ролята на стандартния кухненски ъгъл като комфортно място за сядане. Той позволява на човек да се отпусне и чувства по-добре, в сравнение с кухненските столове, и да се наслади пълноценно на своя обяд или вечеря. В допълнение, повечето модели кухненски ъгъл предоставят значително пространство, на което е възможно да се настанят сравнително голям брой хора. Това ги прави подходящ избор при посрещане на гости, както и при различни празненства и купони.
  • Кухненски ъгъл: Интериорен акцент – след поставянето си, всеки един кухненски ъгъл се превръща не просто в интериорен акцент, а в истинско бижу в цялостното обзавеждане на кухнята. Голяма част от предлаганите артикули от категория „Кухненски ъгли“ имат универсална посока. Последното означава, че сам можеш да избереш разположението на отделните модули, съобразявайки ги с останалата част от интериора. По този начин ще се получи максимално красива и хармонична гледка, на която ще се радваш в своето ежедневие.
  • Кухненски ъгъл: Място за спане – в случай, че ти дойдат гости с преспиване, отново твоят кухненски ъгъл може да влезе в употреба. Едно бързо разтягане ще го превърне в легло, от което гостът със сигурност няма да остане недоволен.
  • Кухненски ъгъл: Място за съхранение на багаж – и не на последно място, би могъл да си избереш кухненски ъгъл, който разполага с ракли за съхранение на багаж. Така ще имаш възможност в него да съхраняваш различни вещи и принадлежности, повишавайки подредбата и хармонията в дома си.


Как да избереш подходящия кухненски ъгъл?

Кухненски ъгъл 2Невероятни кухненски ъгли

Има няколко аспекта, които трябва да съобразиш при закупуването на кухненски ъгъл. Сред тях са неговият размер и съответствието му с параметрите на помещението, цветовете и дизайните, допълнителните екстри. Ето малко повече информация за всеки един от посочените аспекти:

  • размер – размерът на твоя кухненски ъгъл е едно от първите неща, които е нужно да съобразиш. От една страна този размер трябва да позволява разполагането на достатъчно хора около масата, за да използваш твоя кухненски ъгъл по предназначение и когато посрещаш гости или организираш различни празненства. От друга, е добре все пак да го съобразиш с параметрите на помещението, за да не се създава усещане за претрупаност.
  • цветове и дизайн – ако избереш кухненски ъгъл в подходящите цвят и дизайн, би могъл наистина да внесеш високи дози свежест и естетика в своята трапезария. Предлагаме богата гама от артикули в категория „Кухненски ъгъл“ по този критерий, така че едва ли ще ти е трудно да откриеш най-подходящия за къщата или апартамента си. В това число сив, кафяв, бежов, в по-светли или по-тъмни нюанси, кухненски ъгъл в различни дървесни стилове (орех, дъб сонома) и т.н. Какъвто и цвят да изберете, той трябва да е в съчетание с този на кухненските шкафове, масата и столовете.
  • практичност – препоръчваме ти да обърнеш внимание и на материалите, от които е изработен кухненският ъгъл. Добре е да се заложи на кухненски ъгъл, лесен за почистване от прах и различни зацапвания, така че да можеш да го съхраниш в отлично състояние за максимално дълъг период от време. Особено подходящи за целта са артикулите от категория „Кухненски ъгли“, направени от еко кожа, при които безпроблемно се премахват подобни нечистотии.
  • ергономичност – насочи се към кухненски ъгъл с достатъчно добри ергономични свойства, гарантиращ необходимите дози удобство и комфорт на човешкото тяло. Все пак на твоя кухненски ъгъл ти и близките ти хора ще сядате почти всеки ден, а понякога той може да се използва и за настаняване на гости с преспиване.
Кухненски ъгъл 3Огромно разнообразие от кухненски ъгли


Защо да закупиш кухненски ъгъл от магазин МебелМаг?

Кухненски ъгъл от магазин МебелМаг: Високо качество – ние от магазин МебелМаг работим директно с водещите производители на мебели за трапезарията в нашата страна. Това ни позволява да подбираме само и единствено най-доброто от продуктовата категория „Кухненски ъгъл“ на пазара. В МебелМаг ще откриеш качествени и устойчиви модели кухненски ъгъл, които биха ти доставяли желаните дози комфорт за дълги години напред.

Кухненски ъгъл от магазин МебелМаг: Разнообразна продуктова гама – при нас е налична изключително разнообразна продуктова гама в категория „Кухненски ъгъл“. Модели в множество размери, форми и цветове, така че да отговорят дори на най-претенциозните изисквания, както и на параметрите и интериора на всяка една кухня или трапезария.

Кухненски ъгъл от магазин МебелМаг: Достъпни цени – една от основните ни цели е да предлагаме мебели на достъпни за българския пазар цени, съответстващи на финансовите възможности на максимално широк кръг потребители у нас. В нашия онлайн магазин непрекъснато са налице и артикули на промоция, даващи ти възможност да обзаведеш дома си по желания начин при минимални за теб разходи.
Кухненски ъгъл 4Оферти за кухненски ъгъл

Кухненски ъгъл от магазин МебелМаг: Доставки в цялата страна – МебелМаг извършва доставки на кухненски ъгъл и други типове мебели на практика на територията на цялата страна. Услугата е напълно безплатна и не увеличава разходите за крайния потребител. Също така можеш да дойдеш в нашите физически магазини, за да разгледаш и изпробваш на място набелязаните модели кухненски ъгъл. Магазините ни се намират в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и  Карлово.

Кухненски ъгъл от магазин МебелМаг: Покупка на изплащане – даваме ти възможност да кандидатстваш за стоков кредит директно онлайн при правене на поръчката или във физическите ни магазини.

Кухненски ъгъл от магазин МебелМаг – за максимални дози функционалност, комфорт и естетика в твоята трапезария!

Виж още
Виж по-малко