Често задавани въпроси
От какво са изработени предлаганите стоящи закачалки?

Предлаганите от МебелМаг стоящи закачалки са изработени както от метал, така и от масивна дървесина.

Какви са предимствата на стоящите закачалки?

Основното предимство на стоящите закачалки е тяхната мобилност - могат лесно да бъдат премествани в различните помещения на жилището. Също така те се отличават с компактност, което позволява да бъдат използвани и в малки и тесни помещения.

Закачалките са почти еквивалентен заместител на килера в коридора, особено в малките стаи. Всяка домакиня е много доволна, когато всичко е на мястото си. Поддържането на реда ще бъде много улеснено от стоящата закачалка, предназначена за съхранение на дрехи, чадъри, ръкавици, шапки, чанти и различни аксесоари. Почти всички стоящи закачалки за дрехи са подходящи за просторни стаи, но се продават и компактни модели за по-малки помещения.

Дървените закачалки за дрехи са най-често срещаният вариант. Могат да бъдат изработени от:

  • масивно дърво или с елементи от метал;
  • удароустойчива пластмаса;
  • еко кожа и естествени материали.

Стоящата дървена закачалка се подлага на специална обработка с масло или е лакирана в 1-2 слоя. Това я прави защитена от влага и предотвратява образуването на пукнатини. Правата закачалка за дрехи ще бъде отличен елемент от класическия дизайн на стаята и хармонично ще допълни стила на твоя дом.

Закачалката за дрехи в коридора трябва да бъде избрана въз основа на дизайна на стаята, нейната квадратура и форма. Закачалката за дрехи на стойка е самостоятелна, но не трябва да е твърде тежка или да е оборудвана с удобни колела, в противен случай няма да е възможно да я преместиш от едно място на друго. Закачалката за палта може да е украсена с разнообразни детайли, които да разнообразят визията.

Виж още
Виж по-малко