Услуги

Услугите, които нашия екип от професионалисти предлага, са:

ДОСТАВКА

Голяма част от нашите мебели са в твоя дом до 7 дни след поръчката. Гарантираме безопасно транспортиране с нашия собствен транспорт. Нашите шофьори са обучени как да боравят с обемните и тежки пакети и можеш да разчиташ, че ще доставят твоите мебели без транспортни дефекти.

Доставката е безплатна за областите, които обслужваме. Можеш да вземеш и сам своите мебели от нашия склад на адрес: гр. София, кв. Кремиковци, ул. Евтим Евтимов. Складът работи с клиенти всеки ден от 10:00 до 16:00 часа и издава поръчки след предварителна уговорка.

Осигуряваме доставка до всички населени места в областите София, Пловдив, Стара Загора, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил, Благоевград, Хасково, Кърджали, Сливен, Ямбол, Пазарджик, без общините Батак, Сърница и Брацигово, и до град Бургас. Срокът на доставка е посочен в описанието на всеки продукт. Ние винаги се обаждаме, за да уточним удобно време за доставка.

Забележка: При поръчка на стоки с различен срок на доставка, за общ срок на цялата поръчка се счита най-дългият срок на доставка.

Важно: Доставката се извършва възможно най-близо до входа на блока или вратата на двора на къщата, докъдето има достъп и може да бъде паркирано превозното средство. Ако предпочиташ мебелите да бъдат доставени до входната врата на апартамента/къщата, е необходимо да заявиш услугата разнос. При липса на заявен разнос, е задължително да съдействаш на шофьора при разтоварване.

Запазваме си правото откажем или изменим мястото на доставка на поръчаната стока при наличието на следните условия:

  • обективна невъзможност да се извърши доставката в райони с неразвита или непригодна пътна инфраструктура;
  • неасфалтирани или тесни пътища, преминаването, през които е опасно за цялостта на товара или превозното средство, или за здравето на транспортиращия и други такива;
  • райони със засилена престъпност или неблагоустроени крайни градски квартали.

Ако не желаеш да ползваш услугата Доставка, предлагаме опцията Получаване от склада на фирмата, който се намира в кв. Кремиковци, гр. София. Работно време и точно местоположение на склада можеш да намериш тук.

При получаване на поръчките от склада на фирмата, клиентите разполагат със срок от 10 дни след изтичане срока на поръчката, през които да вземат своите стоки. След този срок, неполучените поръчки се анулират.

КАЧВАНЕ

Голяма част от мебелите са обемни продукти, които ще пристигнат в немалък брой големи и тежки пакети. Един спален комплект, например, може се състои от до 18 пакета, някои от които с височина над 200 см и тегло над 30 кг. Ако прецениш, че няма кой да ти помогне с качването на пакетите до дома, ние можем да ти съдействаме. Желателно е услугата качване да заявиш по време на поръчката. Цените за качване са посочени в описанието на всеки продукт. При липса на заявено качване, е задължително да съдействаш на шофьора при разтоварване от буса.

Услугата Качване се предлага само за област София и за гр. Пловдив.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Поръчал си мебелите и нямаш търпение да ги видиш вкъщи? Бихме желали да направим едно уточнение – твоите мебели ще бъдат доставени грижливо опаковани в немалък брой пакети. Спалните комплекти, например, са опаковани в между 10 и 18 броя пакети. За да придобие спалнята мечтания вид, тези пакети следва да бъдат внимателно разопаковани и десетките елементите сглобени. Монтажът на мебелите играе съществена роля за дългото им и безпроблемно използване.

Нашите монтажисти са изключителни професионалисти, които бързо и качествено ще сглобят твоите мебели, а след това и ще почистят работното пространство от кашони, найлони и стърготини.

Монтажът на твоите мебели ще извършим в ден, различен от деня на доставка по предварително съгласуван с теб график. Горещо препоръчваме помещението, в което ще се извършва монтажът да бъде предварително почистено и освободено от други вещи.

Цените ни за монтаж са изключително конкурентни. Можеш да ги видиш в страницата на всеки артикул.