ДОСТАВКА И КАЧВАНЕ

Голяма част от нашите мебели са в твоя дом до 7 дни след поръчката. Гарантираме безопасно транспортиране с нашия собствен транспорт до всички населени места в областите София, Пловдив, Стара Загора, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил, Благоевград, Хасково, Кърджали, Сливен, Ямбол, Пазарджик, без общините Батак, Сърница и Брацигово, и до град Бургас. Нашите шофьори са обучени как да боравят с обемните и тежки пакети и можеш да разчиташ, че ще доставят твоите мебели без транспортни дефекти.

Доставката е безплатна за областите, които обслужваме. Можеш да вземеш и сам своите мебели от нашия склад на адрес: гр. София, кв. Кремиковци, ул. Евтим Евтимов. Складът работи с клиенти всеки ден от 10:00 до 16:00 часа и издава поръчки след предварителна уговорка.

Мебелите са обемни продукти, които ще пристигнат в немалък брой големи и тежки пакети. Един спален комплект може да се състои от до 18 пакета, някои от които с височина над 200 см и тегло над 30 кг, а някои дивани тежат над 50 кг! Ако прецениш, че имаш нужда от помощ с качването на пакетите до дома, ние можем да ти съдействаме. Желателно е услугата да заявиш по време на поръчката. Цените за качване са посочени в описанието на всеки продукт. При липса на заявено качване, е задължително да съдействаш на шофьора при разтоварване от буса.

Услугата Качване се предлага само за област София и гр. Пловдив.