Тенденции в обзавеждането на коридора през 2023

Тенденции в обзавеждането на коридора през 2023

Коридорът е първото помещение, което човек вижда, когато влезе в дома. Заради това трябва да в красиво обзаведен, и да придава свежест на апартамента. Последните новости в обзавеждането на антрето са много разчупени. Позволяват интересни интериорни решения и развихряне на въображението. Лесно можете да декорирате едно модерно помещение, като основното, с което трябва да се съобразите, е наличното пространство.

Не пропускайте преди да започнете с избора на мебели, декорации и други аксесоари за антрето, да разгледате наличните промоции. Понякога това може много да ви помогне, за по-евтино и практично разчупване на всяко пространство. Дайте воля на въображението си и създайте уникален дизайн за вашето антре.

Кои са последните новости в обзавеждането на коридора през 2023?

Последните новости при коридорите за 2023 се характеризират основно с минималистични решения. Такова интериорно решение е предпочитано, тъй като спестява много от пространството, а това помещение често е с малки размери. Не забравяйте, че основната му цел е да бъде практично и функционално.

Антрето не е част от дома, в която ще се задържате, но от там ще се приготвяте да излизате, както и да влизате. В зависимост от това дали разполагате с малък или голям тип коридор, трябва да прецените правилния интериор. В случай на тесен вариант, трябва да използвате способността на визуално разширение с цветове и декорации. Много съвременни трендове сочат, че концепцията не трябва да е твърде крещяща. Заложете на семплите и красиви идеи.

ПОРТМАНТО ДЖУЛИ СОНОМА АРВЕН С БЯЛО ГЛАНЦ

Според последните новости в обзавеждането на коридор, е добре да заложите на повече огледални и гланцирани повърхности. Така освен, че ще сте в крак с тенденциите, ще имате къде да се огледате преди да излезете, което е допълнителна и нужна за всеки функционалност.

На какви цветове да заложим при обзавеждането на антре?

Подходящите цветове според последните новости, са естествени комбинации, като кафяво и зелено. Оранжевият цвят, също би се вписал чудесно и би създал допълнителен уют. Нека да разгледаме кои други цветове и комбинации са актуални тази година:

  • бяло и зелено – отново имаме красивия зелен цвят, и той определено ще се задържи сред тенденциите. Подбран с правилния нюанс, той освежава изключително много всяко помещение;
  • бяло и неговите нюанси – винаги, актуално. Ако помещението ви се струва твърде малко, използвайте повече нюанси на бялото за оптическо разширяване, както и актуални аксесоари в ярки цветове;
  • черно – колкото и странно да звучи за мнозина, една от последните новости за обзавеждане на коридор, включва черния цвят. С правилното осветление, добавяне на огледала, и обзавеждане в контрастни цветове, ще получите страхотен краен изглед; ПОРТМАНТО ЛАЙФ ДЪБ СУРОВ С ЧЕРНО ШАГРЕ
  • червено – червеното винаги е било на мода, но имайте предвид, че е подходящо единствено като допълнителен цвят, не и като основен. В комбинации с бяло, кафяво или черно би се вписало прекрасно и би създало нужния стилен изглед, който всички търсим. Ако прекалите с употребата му, помещението ще натоварва погледа, може да предизвика и превъзбуденост.

Не забравяйте, че независимо от последните новости в обзавеждането на коридор, най-важно е да имате функционалност, и да се съобразите с личния си вкус и стил.

Как да съчетаем материалите и текстурите на мебелите?

Сред последните новости в обзавеждането на коридори са различните материали и текстури. Включете камък към черно антре и ще получите усещане за лукс в концепцията. Заложете на естествени материали, като дървото. Това също ще помогне да имате едно красиво и модерно антре.

В случай на дълъг коридор, можете да вложите повече разнообразие в текстурите и материалите. Според последните новости в обзавеждането, всякакво разнообразие е добре дошло, стига да не се прекалява с него. Можете да опитате с латекс за гръб на закачалката или интересни плочки за стената. Използвайте контрастни тонове от основното оцветяване, за да подчертаете стилното излъчване.

Кои декорации за антре са модерни?

Според последните новости в обзавеждането на коридор, декорирането се постила чрез нужните мебели. Така се постига практичност и функционалност, които са изключително важни, когато имаме ограничено място. Ето какво да добавим в нашето антре, за да бъде то интересно и актуално спрямо тенденциите:

  1. Портманто - портмантото е най-основната част от това помещение. То трябва да е достатъчно голямо, за да побере вещите, които имате нужда да стоят там, както и достатъчно малко, за да не заема повече от нужната площ. Разгледайте модулните предложения включващи огледало. Освен място за обувки, то трябва да има и закачалки, гардероб и шкафове. Подбирайте правилно цвета. Нека по възможност той да контрастира с боята или тапетите, които сте използвали за стените.
  2. Аксесоари - не прекалявайте с тях. Не забравяйте, че помещението трябва да бъде основно функционално. Заложете на красива обувалка, хубаво цвете, което разбира се е най-добре да е изкуствено, тъй като рядко имаме нужната естествена светлина за живи растения в това помещение.
  3. Картини - картините са чудесен начин да декорирате помещението по най-добрия възможен начин. Те са необходими елементи, които ще помогнат за освежаването му. Изберете свежи предложения, такива, които ще се впишат в цялостния дизайн и ще напомнят за позитивните аспекти от живота.
  4. Огледала - огледалата са задължителни за всяко антре. Можете освен основно такова, да прибавите интересни и разчупени модели за декорация. Те ще отворят допълнително пространство и ще се впишат лесно в цялостната концепция, независимо от избрания цвят.
  5. Други мебели - според последните новости в обзавеждането на коридори, стига да имате достатъчно налично място, е добре да добавите удобна мебел за сядане. Тя ще ви служи докато обувате или събувате обувките си, а дамите могат да го използват за да седнат пред огледалото, докато довършват грима и крайната си визия. Това е изключително модерно предложение, но не всички имат нужната площ да се съобразят с него.

Показан продукт - портманто Джилиан.

Автор: МебелМаг