За нас

МебелМаг е българска компания за продажба на мебели.

Нашата мисия е да ви предложим качествени, стилни, удобни и функционални мебели на достъпна цена.

Нашите клиенти ни се доверяват, за да получат качеството, което очакват. Осигуряваме безупречно обслужване от момента на запознаване на клиента с характеристиките и качествата на продукта до момента на безпроблемното му използване вкъщи.

Работим директно с производители, за да ви предложим възможно най-достъпната цена. Защото всеки има право да се радва на уютен и красив дом!

Всеки продукт, продаван от МебелМаг, има своите основни качества и характеристики, посочени в описанието. Ако имате нужда от допълнителна информация за характеристиките на стоката, формиране на крайната цена, условията за плащане и доставка, гаранционните условия и др., можете да се свържете с нас на телефон 0895563835, на електронна поща info@mebelmag.bg или като използвате полето за обратна връзка в секция Контакти на страницата.

Популярни

add
add
add
add

 

Начин на плащане

Можете да изберете един от следните начини за палащане: Плащане при доставка за поръчки през сайта. Без предплащане! Може да платите, когато стоката пристигне. За ваше...

Прочети повече

Доставка

Осигуряваме доставка до всички населени места в областите София, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил и Благоевград.
Гарантираме безопасно...

Прочети повече

 

Разнос и Монтаж

Услугите по разнос и монтаж се предлагат само за областите София, Пловдив, Пазарджик и Стара Загора.
Разнос:
- За корпусна мебел - С асансьор: 6% от стойността...
 

Прочети повече

 

С грижа към клиента

МебелМаг е българска компания за продажба на мебели на дребно.
Нашата мисия е да предложим на клиентите си стил, качество, функционалност и достъпност. Нашите клиенти ни се доверяват, за да получат качеството...

Прочети повече