Начин на плащане

Можете да изберете един от следните начини за плащане:

Плащане при доставка за поръчки през сайта

Без предплащане! Може да платите, когато стоката пристигне.

За ваше удобство, ние предлагаме възможността да платите така, както сте свикнали в един обикновен магазин - с пари в брой. По този начин може да платите при доставка, а не в момента на поръчката.

В случай, че искате да платите в брой, моля, пригответе точната сума.

Банков превод

Ако Ви е удобно да платите чрез банков превод, е необходимо да преведете сумата на поръчката преди доставката.

Данните за извършване на банков превод са:

„Мебелмаг“ ЕООД

IBAN: BG34FINV91501016993007

BIC: FINVBGSF

Първа инвестиционна банка АД

За да обработим навременно Вашето плащане, е важно като основание на банковия превод да посочите номера на поръчката и имената на клиента, на когото се води. Номерът на поръчката получавате по електронна поща след като финализирате поръчката в сайта.

На изплащане с БНП Париба

Предлаганите от нас продукти можете да закупите на изплащане с БНП Париба. Можете да кандидатствате онлайн или в нашите магазини.

За да кандидатствате онлайн, използвайте зеления бутон „купи на изплащане“, който се намира на страницата на всеки продукт. Ще бъдете препратени към сайта на БНП Париба, където следва да попълните Вашите данни. Консултант на БНП Париба ще се свърже с Вас, за да изберете най-удобния за Вас погасителен план, както и да уточните други детайли по заявката. След получено одобрение, ние ще Ви се обадим по телефона и ще генерираме Вашата поръчка. Следва да върнете подписан договор за стоков кредит до БНП Париба, с получаването на който Вашата заявка става активна.  В описания към всеки продукт срок за доставка, очаквайте второ обаждане от наша страна, че стоката Ви е готова за експедиция или взимане от склад.

Забележки:

  • Ако пазарувате в нашите магазини в градовете София, Пловдив и Карлово, е необходимо да заплатите авансово поръчката.

Популярни

add
add
add
add

 

Начин на плащане

Можете да изберете един от следните начини за палащане: Плащане при доставка за поръчки през сайта. Без предплащане! Може да платите, когато стоката пристигне. За ваше...

Прочети повече

Доставка

Осигуряваме доставка до всички населени места в областите София, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил и Благоевград.
Гарантираме безопасно...

Прочети повече

 

Разнос и Монтаж

Услугите по разнос и монтаж се предлагат само за областите София, Пловдив, Пазарджик и Стара Загора.
Разнос:
- За корпусна мебел - С асансьор: 6% от стойността...
 

Прочети повече

 

С грижа към клиента

МебелМаг е българска компания за продажба на мебели на дребно.
Нашата мисия е да предложим на клиентите си стил, качество, функционалност и достъпност. Нашите клиенти ни се доверяват, за да получат качеството...

Прочети повече