Начин на плащане

Начини на плащане

Можете да изберете един от следните начини за плащане:

Плащане при доставка

Без предплащане! Може да платите, когато стоката пристигне.

За ваше удобство, ние предлагаме възможността да платите така, както сте свикнали в един обикновен магазин - с пари в брой. По този начин може да платите при доставка, а не в момента на поръчката.

В случай, че искате да платите в брой, моля, пригответе точната сума.

Забележка: Ако пазарувате в нашите магазини в градовете София, Пловдив, Карлово и Перник, е необходимо да заплатите авансово поръчката.

Банков превод

Ако ви е удобно да платите чрез банков превод, е необходите да преведете сумата на поръчката преди доставката.

Данните за извършване на банков превод са:

„Мебелмаг“ ЕООД

IBAN: BG34FINV91501016993007

BIC: FINVBGSF

Първа инвестиционна банка АД

За да обработим навременно Вашето плащане, е важно като основание на банковия превод да посочите номера на поръчката и имената на клиента, на когото се води. Номерът на поръчката получавате по електронна поща след като финализирате поръчката в сайта.

На изплащане с БНП Париба

Предлаганите от нас продукти можете да закупите на изплащане с БНП Париба. Кандидатстване за стоков кредит е възможно както онлайн, така и в нашите магазини.

За да кандидатствате онлайн, използвайте зеления бутон Купи на изплащане“, който се намира на страницата на всеки продукт. Ще бъдете препратени към сайта на БНП Париба, където да попълните своите данни. Консултант на БНП Париба ще се свърже с Вас, за да изберете най-удобния за Вас погасителен план, както и да уточните други детайли по заявката. След получено одобрение, ние ще Ви се обадим по телефона и ще генерираме Вашата поръчка. Следва да върнете подписан договор за стоков кредит до БНП Париба, с получаването на който Вашата поръчка става активна.  В рамките на срока на доставка на Вашата поръчка, очаквайте обаждане от наша страна, когато поръчката Ви е готова за експедиция или взимане от склад.

  •  

Популярни

add
add
add
add

 

Начин на плащане

Можете да изберете един от следните начини за палащане: Плащане при доставка за поръчки през сайта. Без предплащане! Може да платите, когато стоката пристигне. За ваше...

Прочети повече

Доставка

Осигуряваме доставка до всички населени места в областите София, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил и Благоевград.
Гарантираме безопасно...

Прочети повече

 

Разнос и Монтаж

Услугата по разнос само за областСофия.
Разнос:
- За корпусна мебел - С асансьор: 6% от стойността, но не по-малко от 20 лв. - Без асансьор: 10 лв. на етаж, но не по-малко от 20 лв. - За мека мебел: 10 лв. на етаж...

Прочети повече

 

С грижа към клиента

МебелМаг е българска компания за продажба на мебели на дребно.
Нашата мисия е да предложим на клиентите си стил, качество, функционалност и достъпност. Нашите клиенти ни се доверяват, за да получат качеството...

Прочети повече